ARPEGGIO küldetések

Több
8 éve 8 hónapja #16575 Írta: Nasgotrah
Nasgotrah válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések
Hát nekem is meglett :) Lassan teljes az aktuális köd flotta gyűjtemény :)

Az ARP Yamato-ra nem sok esélyt látok :( Szerintem a WG nem lesz hozzánk olyan kegyes hogy egy TIER X-es hajót adjon ajándékba. De amúgy jól mutatna a sima mellett :)

Szerintem a köv a Takao lesz valamilyen formában .
Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #16581 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések
Takaonál mely színvariánsra gondolsz? Ugye kétféle színben volt :)

5-700 találat és nekem is meglesz, csak az idegek...

I-401 az bug? Véletlen találtam rá, de asszem itt is jelezték.

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #16587 Írta: Nasgotrah
Nasgotrah válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések
Hát szerintem az első évad Takao-ja lesz ha lesz :)

Jó lenne egy TIER VIII-as cirkáló :) hamár úgyis Maya meg Atago testvérhajója :) Mondjuk akkor a Maya-t is bele lehet tenni.

Amit nem értek a mostani küldetésnél hogy Haruna Kirishima-val bandázott. Akkor miért Hiei-t tették bele???
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja Nasgotrah által.

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #16589 Írta: Ghostsaker
Ghostsaker válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések

Nasgotrah írta: Hát szerintem az első évad Takao-ja lesz ha lesz :)

Jó lenne egy TIER VIII-as cirkáló :) hamár úgyis Maya meg Atago testvérhajója :) Mondjuk akkor a Maya-t is bele lehet tenni.

Amit nem értek a mostani küldetésnél hogy Haruna Kirishima-val bandázott. Akkor miért Hiei-t tették bele???

Tudtommal az első évadban volt a kétféle színe? Az egyik, mikor még Fog Fleet-es volt akkor volt a sötétszürke-bíbor/mályva az neonos vörös mintákkal, utánna, mikor átált és szembenézett a Fog-gal azz I-401 oldalán akkor lett világosszürke-világoskék a neonos kék mintákkal. De ha tévedek akkor bocsánat. Egyébként én is az első mintára szavazok.

Viszont azt nem értem, ha már a "drága" WG majdnem minden hajót, amit betett Tierenként azt általában az adott nevű hajó-osztály első hajója nevét kapta (Pl.. Kongo; Mogami, Nagato, Yamato), akkor az Atago-t miért nem Takao-nak nevezte el, mert ugye az Takao-osztályú "nehéz" cirkáló (osztály hajói: Takao, Atago, Maya, Chokai - itt egyedül a Maya volt egyel kevesebb fő lövegtoronnyel, de több AA-val felszerelve). Bár lehet azért, mert prémium, mint a Tirpitz :whistle:

Tényleg, szerintetek lesz esély később az ARP Kongo-t meg/beszerezni? ... enyhén lemaradtam róla meló miatt :pinch: .
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja Ghostsaker által.

Több
8 éve 8 hónapja #16607 Írta: Grievous
Ha kell WG-nek pénz, akkor semmi se lehetetlen, lásd Kamikaze R :whistle:

Igen, a vöröses ilt a kék színre gondoltam Takaonál. De felőlem Arp Atago is jöhet, ő is hasonló színben, legalábbis emlékeim szerint.

Passz a sima t8-as Takao-classos. Pedig valóban az lenne a logikus, meg azt is csinálják, Kitakami kivétel, mert ő Kuma-osztályú, de őneki más az esete, ugyebár :)

2. évad nem volt bejelentve még O.o 1 évad lement, 1 film van kint, meg egy ment a mozikban, amiből remélhetőleg nyáron lesz már BD raw (ilt ebbő lvan 20 perc jelenet az elejéről.

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #16629 Írta: Grievous

Végre megvan, de nem vagyok boldog, lassan sírhatnékom van ezektől a csapatoktól -.-
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja Grievous által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.291 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.