ARPEGGIO küldetések

Több
8 éve 8 hónapja #16370 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések
10 milla csak 16 pontos Hiei-hez kell, én azt kihagyom, a killekkel is alig haladók...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #16379 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések

Grievous írta: 10 milla csak 16 pontos Hiei-hez kell, én azt kihagyom, a killekkel is alig haladók...

ez csak a szokásos :D
ha kill kell, sok damage van, de nincs kill, ha damage kell, akkor sokat süllyesztek, damage kevés. mostanában a Yorck-al és a Myoko-val rengeteg tüzet gyújtok, de amikor ez volt a küldetés, akkor még a faborítás se gyulladt ki... stb. :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 8 hónapja #16403 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések

BigaC írta:

Grievous írta: 10 milla csak 16 pontos Hiei-hez kell, én azt kihagyom, a killekkel is alig haladók...

ez csak a szokásos :D
ha kill kell, sok damage van, de nincs kill, ha damage kell, akkor sokat süllyesztek, damage kevés. mostanában a Yorck-al és a Myoko-val rengeteg tüzet gyújtok, de amikor ez volt a küldetés, akkor még a faborítás se gyulladt ki... stb. :)

Dettó... amikor gyújtogatni kellett, az ellen szinte mindegyik hajója tűzálló volt, kínomban szereltem föl a Ranger bombázóit, aztán rájöttem, hogy jó kis móka az... :)

Több
8 éve 8 hónapja #16414 Írta: Grievous
AZ igaz :)
Mai fogás: 2x +100 cleveland, meg egy 100-as nürn, sajna német bukta, de amcsi 2x nyert :)
Lassan megvan a fele,ha nem kancolle-oznék szerintem kész lenne már Haruna.

Több
8 éve 8 hónapja #16417 Írta: Zoli105
Zoli105 válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések
Nyomod te is a netes gamet ? :D nem tudom a sorozat nagyon bejött poi ! de a játék mennyire éri meg ? vagy hogy működik az ? :O (remélem nem valami fizetős vacak mint a gaijin vagy a wg xD )

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #16429 Írta: Grievous
Ingyenes, de pénzt leginkább a slot vásárlással és gyűrű vásárlás okán kell elővenni (100 hajód lehet alapból, de ez édes kevés egy idő után, szortírozás mellett is, én érzem, mert most volt egy kis event és 96 leányzó van...., gyűrű meg skill növeléshez kell 100-as szintet elért hajók esetén, egy van ingyen, többit lehet venni :D )

A játékhoz érdemes a kc3 chrome kiegészítőt felrakni, mert jó pár dolognál tud segíteni, mert az egész game japánul van, de az + wiki olvasgatása segít a dolgon.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja Grievous által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.250 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.