Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
8 éve 1 hónapja #26837 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Nekem csak egy nyolcasom van: Amagi. Öröm lesz megint várni, mert a többség bb-vel akarna menni :D (ha nagyon érdekelne, visszavenném a mogamit, de nem érzem azt a cirkálót).

Ja, van egy fubukim. El is felejtettem. Talán benézek vele is, ha eljutok oda.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 1 hónapja #26840 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Kérdés
Tier VIII-as ranked csatákra melyiket javasoljátok, Amagi vagy North Carolina?

Több
8 éve 1 hónapja #26846 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés

Gaga írta: Mivel szombaton indulnak a ranked csaták,szerintetek kategóriánként melyek a legjobb tier8-as hajók 7v7-ben(fullos felszereltséggel)?Tippem:Bismarck,Kutuzov(a füst miatt),Tashkent,Lexington.

Én az alap 8-ason is gondolkodom, mert sok gyors ágyú + 11 km-es radar. jól jöhet... bár nincs semmilyen repülője.

kepernyos írta: Direkt az előző szezon után felszereltem egy Nagatót, erre most a hetesek nem indulhatnak.

New Orleansszal nem hiszem hogy sokra fogom vinni...

Én meg előző elött felszereltem az összes 8-asom (értsd minden ág az volt, mínusz ARP-k meg addigi ingyen prémiumok, mivel addig az összes addigi tartalmazott 8-ast is... gondolhatod az milyen volt...
De pl 6-osom most semmilyen nincs, de legalább pénzem van..

NO... hát ha jól tudod játszani meglehet vele akármi...

tyer82 írta: Tier VIII-as ranked csatákra melyiket javasoljátok, Amagi vagy North Carolina?

Ha valamelyik van, azt. Ha mindkettő, majd meglátod. Ha egyik sincs, akkor a beleölhető rendelkezésedre álló összegek alapján:
Japán: sniperkedősebb, eleinte hátrafelé akár 6 toronnyal is lőni tudó, eleinte alacsonyabb profilú és gyenge AA-s.
Amcsi: Jobb AA-val rendelkező, lassan forduló (amint lehet fejleszd), rossz menekülő (3 ágyú), oldalról könnyen citázható.

Nomeg tőled is függ...

Több
8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja #26849 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Kérdés
Mahan ,Nagato , Schors erre várt a kikötőben, erre most 8as, de sebaj, Van Fuso ,Tirpitz , Chapayev ezekkel majd csak alakul valami ;)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 1 hónapja DragonZ által.

Több
8 éve 1 hónapja #26850 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Kérdés
Na végre én tizennégyről kezdek, ami azt jelenti dolgozni fog az Atago, és a Bismarck felvagyok készülve.

Több
8 éve 1 hónapja #26851 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Kérdés
Persze az igazán nagy buli az lenne ha a tier X hajókat lehetne erre használni azt nagyon tudnám értékelni.

Oldalmegjelenítési idő: 0.311 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.