Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
8 éve 4 hónapja #23782 Írta: Imre777
Imre777 válaszolt a következő témában: Kérdés
Szösszenet a team munkából: (Chat ablak !)

Természetesen bukta és az utóbbi egy héten csak ilyen csapatokba rak méghozzá direkt. Ezt onnan tudom hogy egy csomószor a várakozásnál megvagyunk 14-en, hopp hirtelen kezdődik elölről 2-től. Ennyien azért nem lépnek ki csata előtt, erre a meccsre 10 percet vártam. Szerintem előre el lett döntve ki juthat el 1-ig, én 2 hete, 5 környékén járok nem enged normális csapatokba nem tudok tovább lépni és idő sincs már rá.
Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 4 hónapja #23794 Írta: Nik0nosz
Nik0nosz válaszolt a következő témában: Kérdés

Imre777 írta: Szösszenet a team munkából: (Chat ablak !)

Természetesen bukta és az utóbbi egy héten csak ilyen csapatokba rak méghozzá direkt. Ezt onnan tudom hogy egy csomószor a várakozásnál megvagyunk 14-en, hopp hirtelen kezdődik elölről 2-től. Ennyien azért nem lépnek ki csata előtt, erre a meccsre 10 percet vártam. Szerintem előre el lett döntve ki juthat el 1-ig, én 2 hete, 5 környékén járok nem enged normális csapatokba nem tudok tovább lépni és idő sincs már rá.

Azért ez kicsit vicc amiket be tudtok mesélni magatoknak, hogy el vagytok átkozva meg WG utál titeket. Másnak ugyanúgy volt rosszabb periódusa, lehet, hogy pici apróságon bukik vagy áll a csata, amit észre sem veszel, hogy esetleg te hibáztad. Annak ellenére, hogy lehet te vagy a legjobb játékos a csapatodban. Sok múlik a szerencsén is, de azon is,hogy mennyit tanul az ember a mások, vagy saját hibájából. Visszagondolva, amit rank10-től 5-ig csináltam meg utána, hát a 10től 5-ig játékkal én is lifteztem volna fel-le, de figyeltem, hogyan változtak a csaták játékstílusai és próbáltam alkalmazkodni (ezek szerint sikerrel).

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #23795 Írta: Imre777
Imre777 válaszolt a következő témában: Kérdés
Sok mindenben igazad van, sokat lehet tanulni, sajnálom hogy nemsokára vége. A liftezéssel semmi baj nincs, természetes, sőt úgy jó előre jutni. Voltak égbekiáltó taktikai hibáim, bénázás, meg voltak jól sikerült meccsek, volt hogy azt sem tudtam mit kéne csinálni.
A baj akkor van amikor úgy veszítünk hogy odateszem magam, de a lengyel meg a német összevesznek és az egyik elvonul a sarokba duzzogni vagy kilép. Mikor zsinórba a tizedik olyan mecset játszod, hogy 3 perc után már 3-an hiányoznak, a maradék meg azon vitatkozik kinek a hibája, na azt kibaszásnak éled meg. Egy hét alatt "liftezéssel" megszerzett csillagaid 2 órán belül a semmibe vesznek. Érdekes módon fordítva sosincs.
A WG nem utál minket, csak próbálja úgy befolyásolni a dolgok menetét hogy érezz némi késztetést, hogy pénzt költs náluk.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja Imre777 által.

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #23797 Írta: Fujipapa
Fujipapa válaszolt a következő témában: Kérdés
Srácok!!!

Igaza van ám mindenkinek.... Sajnos ez egy faramuci helyzet!

Nekem az a taktikám, hogy minden Ranked szezonban megállok egy adott ponton, Aztán majd onnan folytatom a következőben. Jó! Mert így akár kis tirben is lehet úgy játszani, hogy az ellen nem rongyol el előled, mikor meglátja a zászlót a hajódon. :)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja Fujipapa által.

Több
8 éve 4 hónapja #23799 Írta: Nik0nosz
Nik0nosz válaszolt a következő témában: Kérdés

Imre777 írta: Sok mindenben igazad van, sokat lehet tanulni, sajnálom hogy nemsokára vége. A liftezéssel semmi baj nincs, természetes, sőt úgy jó előre jutni. Voltak égbekiáltó taktikai hibáim, bénázás, meg voltak jól sikerült meccsek, volt hogy azt sem tudtam mit kéne csinálni.
A baj akkor van amikor úgy veszítünk hogy odateszem magam, de a lengyel meg a német összevesznek és az egyik elvonul a sarokba duzzogni vagy kilép. Mikor zsinórba a tizedik olyan mecset játszod, hogy 3 perc után már 3-an hiányoznak, a maradék meg azon vitatkozik kinek a hibája, na azt kibaszásnak éled meg. Egy hét alatt "liftezéssel" megszerzett csillagaid 2 órán belül a semmibe vesznek. Érdekes módon fordítva sosincs.
A WG nem utál minket, csak próbálja úgy befolyásolni a dolgok menetét hogy érezz némi késztetést, hogy pénzt költs náluk.

De azt azért ne mond már nekem, hogy a WG ugrasztja össze azt a két hülyét..Megszámolni se tudom hány ilyen csatám volt, én is szitkozódtam, ahogy csak bírtam, de az eszembe se jutott volna, hogy erről a WG tehet. Játékosokon múlik minden, lehet utálni a rendszert, de nehéz lenne ettől jobbat, hogy mindenkinek jó legyen.

Több
8 éve 4 hónapja #23800 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
Pláne h ha ugyanez az ellenfélnél esik meg, az általában nem tűnik fel nekünk. Mindenképp hajlamosabbak vagyunk a közelünkben levő negativumokat jobban észrevenni...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Nik0nosz

Oldalmegjelenítési idő: 0.301 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.