- Köszönetek: 148
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Imre777 írta: Szösszenet a team munkából: (Chat ablak !)
Természetesen bukta és az utóbbi egy héten csak ilyen csapatokba rak méghozzá direkt. Ezt onnan tudom hogy egy csomószor a várakozásnál megvagyunk 14-en, hopp hirtelen kezdődik elölről 2-től. Ennyien azért nem lépnek ki csata előtt, erre a meccsre 10 percet vártam. Szerintem előre el lett döntve ki juthat el 1-ig, én 2 hete, 5 környékén járok nem enged normális csapatokba nem tudok tovább lépni és idő sincs már rá.
Imre777 írta: Sok mindenben igazad van, sokat lehet tanulni, sajnálom hogy nemsokára vége. A liftezéssel semmi baj nincs, természetes, sőt úgy jó előre jutni. Voltak égbekiáltó taktikai hibáim, bénázás, meg voltak jól sikerült meccsek, volt hogy azt sem tudtam mit kéne csinálni.
A baj akkor van amikor úgy veszítünk hogy odateszem magam, de a lengyel meg a német összevesznek és az egyik elvonul a sarokba duzzogni vagy kilép. Mikor zsinórba a tizedik olyan mecset játszod, hogy 3 perc után már 3-an hiányoznak, a maradék meg azon vitatkozik kinek a hibája, na azt kibaszásnak éled meg. Egy hét alatt "liftezéssel" megszerzett csillagaid 2 órán belül a semmibe vesznek. Érdekes módon fordítva sosincs.
A WG nem utál minket, csak próbálja úgy befolyásolni a dolgok menetét hogy érezz némi késztetést, hogy pénzt költs náluk.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.