Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
8 éve 9 hónapja #23805 Írta: Imre777
Imre777 válaszolt a következő témában: Kérdés

leopardusz írta: Pláne h ha ugyanez az ellenfélnél esik meg, az általában nem tűnik fel nekünk. Mindenképp hajlamosabbak vagyunk a közelünkben levő negativumokat jobban észrevenni...

Lehet igazatok van. Kezdem belátni hogy még nem vagyok elég jó, hogy elérjek 1-ig.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #23812 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Kérdés
Ugyan már! ;)

• Hellgor70
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 9 hónapja #23820 Írta: Hellgor70
Hellgor70 válaszolt a következő témában: Kérdés
Költői a dolog!!

A wg nem ugraszt össze senkit csak úgy rakja össze a csapatokat, hogy előre lehet tudni ki a kacsavadász és ki a kacsa...;)
És ez nem üldözési mánia!! ;)

Na ez az egy taktika létezik.

Ne mondja senki hogy menet közbe változtatja a taktikáját, mert 20 perc alatt senkit nem lőne ki, egy találata nem lenne.
A hajók elindulnak és ami eléd kerül az a tied, azt taktikázhatod max, hogy felveszed a harcot vagy sem....
De olyan nincs, hogy jó akkor most azt a hajót úgy és ott fogom kilőni.....

Am itt a 15-s szinten jó! mert bármennyit veszthetek nem esek vissza, azért az érdekes, hogy 13 *** csillagról pazar gyorsasággal újra itt találtam magam..... (de mindegy 12 már feladtam) :)

Az meg egyértelmű, hogy "venni" kell pár hajót és biztos jobb lesz minden...:D (a wg is pénzből él).

Am meg F10! :D

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #23831 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Kérdés

Hellgor70 írta: Költői a dolog!!

A wg nem ugraszt össze senkit csak úgy rakja össze a csapatokat, hogy előre lehet tudni ki a kacsavadász és ki a kacsa...;)

Ne mondja senki hogy menet közbe változtatja a taktikáját, mert 20 perc alatt senkit nem lőne ki, egy találata nem lenne.
A hajók elindulnak és ami eléd kerül az a tied, azt taktikázhatod max, hogy felveszed a harcot vagy sem....

Am itt a 15-s szinten jó! mert bármennyit veszthetek nem esek vissza, azért az érdekes, hogy 13 *** csillagról pazar gyorsasággal újra itt találtam magam..... (de mindegy 12 már feladtam) :)

Az meg egyértelmű, hogy "venni" kell pár hajót és biztos jobb lesz minden...:D (a wg is pénzből él).

Valóban költői... ja nem! Inkább konteo.

És(sel nem kezdve mondatot) dehogynem üldözési mánia.

Nincs előre levajazott csata... a szituációk többségéből az, hogy pró vagy kontra jössz ki, apróságokon, sokszor nüánsznyi különbségeken múlik. Az, hogy te azt veszed észre csak, amit észre akarsz venni, nos, az a te dolgod. Nálad így működik, de másnál más forgatókönyvek is vannak.

Ha csak mindig azt lövöd, ami eléd kerül, magad szűkíted le a lehetőségeidet. Nagyon ritka az, hogy csak egy cél lőhető. De ott is megválaszthatod, hogy mikor, honnan kezded a tüzelést. Nagyon nem mindegy, hogy még nem vagy felderítve, és az első salvo meglepetés lesz, és pont akkor lövöd el magad, amikor a válaszcsapás elől még épp be tudsz érni egy sziget takarásába, vagy még az ideális időpont előtt kezdesz el tüzelni, bekapod a válaszcsapást, de mielőtt a lövegeid betöltenének, beérsz a sziget mögé.

Ha pedig több cél lőhető, mindig taktikázhatsz. A válaszcsapást akarod-e mérsékelni inkább a szögelésekkel, a nagyobb sebzésre mész rá esetleg a BB-t lőve, vagy a DD-t próbálod meg előbb kiiktatni, vagy a legkisebb HP-jű ellent kilőni inkább... a te játékod, a te döntésed.

Az pedig, hogy veszel-e hajót vagy nem, a csatáidon nem oszt vagy szoroz. A haladásod gyorsabb lesz prémekkel, de ennyi csak (= hamarabb érsz el abba a tierbe, amelynek hajóival /szerencsés esetben: még/ nem tudsz játszani).

Amire figyelj oda, és oda tudsz figyelni, ha akarsz: ne menj bele egy szopóágba! Ha vesztett a csata, menj másik hajóval, de ugyanazzal a hajóval vesztett csata után csak akkor menj, ha az élen végeztél vele, s nem vesztettél csillagot. Ha mégis vesztesz, aznapra hanyagoljad a rankedet. Ha viszont nyersz, a hajódat addig futtasd, ameddig nem jön egy bukta, akkor viszont kapaszkodj fel egy másik hajó kapitányi hídjára.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Szete58 által.

Több
8 éve 9 hónapja #23837 Írta: Imre777
Imre777 válaszolt a következő témában: Kérdés

Hellgor70 írta: Költői a dolog!!

Sosem előre meghatározott taktikával (romboló) megyek ranked csatába, nem is lehet. Mindig szituáció függő mit kell tenned, több lehetőség közül is választhatsz. Elől a cap-n füstben lövöldözök (ha van spot), foglalok, helyezkedek a torpedók elől vagy próbálok spotolni hogy a füstben levők tudjanak mire lőni. Utána vagy felveszem a kesztyűt belemegyek az adok-kapokba, vagy megkeresem a japán dd-t és megpróbálom kiiktatni (na ők szoktak a csapat mögé lopózni) közben a csatahajók füstért könyörögnek, próbálsz rajtuk is segíteni. Egyszóval nagyon sok lehetőség és alternatíva adódik egy csata alatt, amihez nem lehet egy előre meghatározott taktikával hozzá álni. Lehet hogy hasznosabb egy japán dd egyetlen lövés nélkül a csapat számára mint egy idióta Kiev aki 14 km-ről tüzeli a csatahajót.
Ranked 5-től valamiért gyökeresen átalakult a helyzet, teljesen mások a csaták. Valahol az lehet az előre jutás kulcsa hogy össze kell dolgozni, a csapatjáték sokkal hasznosabb mint a 100K felett bevitt sebzés.
Mikor az elején megbeszéli a csapat merre menjünk és valaki ellenkezik, elindul a másik irányba, már tudom hogy nehéz dolgunk lesz mert valószínű hamar kevesebben leszünk. Randomba lehet fordítani 4-5 hajó hátrányból is, sokszor előfordul de itt -1, 2 hajó hátrány az esetek 90%-ban egyenlő a vereséggel. Én azért nem jutok tovább, mert ha érzem hogy bizonytalan a csapat, bepánikolok és én is bizonytalan leszek. Nem tudom eldönteni hogy az írásom elején felsorolt lehetőségek közül melyiknek adjak magasabb prioritást. Nincs még annyi csata mögöttem rankedbe, hogy megváltsam a világot. Nem tudtam annyira alkalmazkodni mint Nikonosz.

Semmivel sem kapsz könnyebb ellenfeleket a prémium hajóval, (nem is lenne normális, igazságos) ez saját tapasztalat, 13 prémium hajó birtoklása után. Példa: Tirpitz 49 csata 40% Win rate, közutálatnak örvendő Myogi 48 csata 54% Win rate.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 9 hónapja #23923 Írta: pkrusi
pkrusi válaszolt a következő témában: Kérdés
kövi kör mikor várható?

Oldalmegjelenítési idő: 0.293 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.