- Köszönetek: 148
leopardusz írta: Pláne h ha ugyanez az ellenfélnél esik meg, az általában nem tűnik fel nekünk. Mindenképp hajlamosabbak vagyunk a közelünkben levő negativumokat jobban észrevenni...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Hellgor70 írta: Költői a dolog!!
A wg nem ugraszt össze senkit csak úgy rakja össze a csapatokat, hogy előre lehet tudni ki a kacsavadász és ki a kacsa...
És ez nem üldözési mánia!!
Na ez az egy taktika létezik.
Ne mondja senki hogy menet közbe változtatja a taktikáját, mert 20 perc alatt senkit nem lőne ki, egy találata nem lenne.
A hajók elindulnak és ami eléd kerül az a tied, azt taktikázhatod max, hogy felveszed a harcot vagy sem....
De olyan nincs, hogy jó akkor most azt a hajót úgy és ott fogom kilőni.....
Am itt a 15-s szinten jó! mert bármennyit veszthetek nem esek vissza, azért az érdekes, hogy 13 *** csillagról pazar gyorsasággal újra itt találtam magam..... (de mindegy 12 már feladtam)
Az meg egyértelmű, hogy "venni" kell pár hajót és biztos jobb lesz minden...(a wg is pénzből él).
Am meg F10!
Hellgor70 írta: Költői a dolog!!
A wg nem ugraszt össze senkit csak úgy rakja össze a csapatokat, hogy előre lehet tudni ki a kacsavadász és ki a kacsa...
És ez nem üldözési mánia!!
Na ez az egy taktika létezik.
Ne mondja senki hogy menet közbe változtatja a taktikáját, mert 20 perc alatt senkit nem lőne ki, egy találata nem lenne.
A hajók elindulnak és ami eléd kerül az a tied, azt taktikázhatod max, hogy felveszed a harcot vagy sem....
De olyan nincs, hogy jó akkor most azt a hajót úgy és ott fogom kilőni.....
Am itt a 15-s szinten jó! mert bármennyit veszthetek nem esek vissza, azért az érdekes, hogy 13 *** csillagról pazar gyorsasággal újra itt találtam magam..... (de mindegy 12 már feladtam)
Az meg egyértelmű, hogy "venni" kell pár hajót és biztos jobb lesz minden...(a wg is pénzből él).
Am meg F10!
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.