Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
8 éve 1 hónapja #26897 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Kérdés

leopardusz írta: Akkor viszont kezdjük ott h melyik a legjobb 6os hajó rankedre?? ;)

S tir8ban melyik DDt preferáljátok, a Fubukit v a Bensont (asszem az a 8as amcsi)?

Tier 6 os legjobb ? Az a legjobb ami neked a legjobban a kezedre áll . Én fusoval toltam, de akkor még nem volt német bb ág . Az orosz budy nagyon idegesítő tud lenni a gyújtogatásával és keményebb ,mint az aoba és a lőtávja meg jobb mint a clevelandnek . Szóval azt vidd ami a szívedhez közel áll és érzed. Én a Fusoval fogom tolni az tuti :)

A Bensont mindig utáltam mikor a fubukival voltam :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Gaga
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 1 hónapja #26898 Írta: Gaga
Gaga válaszolt a következő témában: Kérdés
Ha csak hatos hajók vannak,szerintem a mutsuki.Egy jó kapitánnyal 5,5 alá lehet vinni a rejtőzködést,hatos hajók ellen onnantól .... game over.A 8-as DD közül szerintem Benson,Tashkent,Fubuki a sorrend és akkor még a Lo Yang benne sincs.

Több
8 éve 1 hónapja #26899 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Kérdés
játékban már meg lehet nézni ,kinek honnan indul a móka.:)

Tier 8ban dd-k közül szerintem Benson a nyerő,de kinek mi áll kézre:) mivel foglalni köll,sok a közelharc,abban meg a japók nem az igaziak .Bensonnak jó kapitánnyal,álcafestéssel 5,8km a láthatósága,erős ágyúkkal..eddig Fubukival toltam,elég sokszor megettek a gunboat-ok :)Igaz lehetőségem nincs választani,ahogy meg lett a Benson,eladtam a Fubukit:)
A többi osztály meg...cirkálók közül a Mogamira esküszök,mert csak az van :lol: (ja meg Hipper,de azt el lehet felejteni rankedben :) ) Csatahajók közül meg Amagi a legjobb ,mert csak az van :lol: . De valószínüleg mindenki Tirpitzet,Bismarcot,meg North Carolinát fog vinni
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun, DragonZ

Több
8 éve 1 hónapja #26901 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Kérdés
Megvallom őszintén gondolkodom a Molotov-ban, igaz ez egy alap Bugyi... viszont a kapitány átképzésével időt spórolnék, bár az pénztárcámmal nem... mindenesetre kivárom a holnapot, mondván melyik szinten kezdek.

• Gaga
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 1 hónapja #26903 Írta: Gaga
Gaga válaszolt a következő témában: Kérdés
Ahogy sgt_dog írta a játékon belül a profilban már ki van rakva,ki honnan indul.

Több
8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja #26905 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Amit tegnap mutatott a rendszer az már a mostanira vonatkozik? Csak mert nekem oldalt 14-et mutatott, ami kicsit furcsa lenne, mert sok mindent nem tettem legutóbbi rankeden.

Én csak ezeket tudom vinni, de nem igazán szánom erre az időt, mikor xp-t kéne szerezni pár hajón:
fusou, bayern, cleveland, fubuki, amagi, hipper
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 1 hónapja Grievous által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.327 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.