Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
8 éve 4 hónapja #23080 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Kérdés

PzPuma írta: DragonZ elnézést de ma nagyon nem ment...

Kifogtunk egy igazi balfasz bandát :lol: , az tetszett az egészben, hogy mondták b+c szektor azt ahogy meglátták az ellent , mind elkezdett menekülni a szélrózsa irányában. A két rombolonk talán 2 percet élt .Mikor láttam, hogy ezt bukjuk én is berongyoltam közéjük, hogy legalább sebzésem legyen, de sajnos kaptam a hatsutól és a mutsukitól is egyszerre torpedokat , amiből 3 be is nyaltam , így esélytelen lett .

A lényeg , hogy meg van a 10 es rang és az ARP Haguro is behajózott a kikötőbe :cheer:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #23084 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Kérdés
Sajnos....
Igen, B+C és mindenki ment a maga feje után, majd ahogy kapásból eltűnt a 2 rombolónk már tudható volt hogy bukta így berongyoltam foglalni lesz ami lesz alapon és szétszedtek.
Azért egy élmény volt hogy találkoztunk ! ;) :) (majd legközelebb szétcsapjuk az ellent)
A bukó széria után tartottam egy kis szünetet majd folytattam és sgt_dogal futottam össze, ő is hasonló cipőben járt így szerencsét hoztunk egymásnak mert szinte simán hoztuk a csatát. :)
Jó azért össze futni ismerős arcokkal. ;)
A nap végére ott voltam ahol elkezdtem.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja PzPuma által.

Több
8 éve 4 hónapja #23086 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
Tier 6-7 vita:
most buktunk egy olyan csatát, hogy nálunk Colorado, ellenségnél Fuso, nálunk Shchors, náluk Cleveland :D
eddig nekem überkirály volt a Shchors a ranked-ben, de most megint rámjött az elfelejtek célozni havibaj. :)

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #23089 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Kérdés
Én is buktam ma olyat,hogy nekünk Fusónk volt,az ellennek meg afk cirkálója oszt mégis buktunk :lol: a 2 bb-nk sziveskedett Shatter-en úgy helyezkedni,tisztes távolságban,hogy a középső nagy szigetektől semmit se tudtak lőni :)Az ellen bb-i meg bementek a foglalókörökbe segíteni....viszlát:)

PzPuma én mondtam,hogy nem én hoztam a szerencsét,a köv csata már megint bukta volt.:) Meg a mai csaták nagy része is :silly: rank7ről vissza 10-11be napok óta nem tudom visszaküzdeni magam...

Ez a találálkozásunk utáni csatám.Érdemes megnézni milyen hajói süllyedtek el az ellenek...A Mahan az enyém, Nürnberget kicsit megharaptam..és még...a Nagatóó... azt kellett lőni mindenkinek....mer az a legfontosabb...

ui. és nem utolsó sorban grat Nikonosz!:) legalább neked kitartott a puffin lekvár :)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja sgt_dog által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Nik0nosz

Több
8 éve 4 hónapja #23095 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

BigaC írta: Tier 6-7 vita:
most buktunk egy olyan csatát, hogy nálunk Colorado, ellenségnél Fuso, nálunk Shchors, náluk Cleveland :D
eddig nekem überkirály volt a Shchors a ranked-ben, de most megint rámjött az elfelejtek célozni havibaj. :)

ne haragudj, de ez most nem mond semmit a tier6-7 "vitarol" :)

nem gondolom, hogy bárki azt mondta volna, hogy hulye bot hetes hajoval tobbet ér, mint egy értelmes játékos hatossal.
azt viszont tartom, hogy minden hetes hajó többet ér mint egy ugyanolyan osztályú hatos, feltéve persze, hogy ugyanolyan képességű a kapitány/játékos :)

Több
8 éve 4 hónapja #23098 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
a Colorado is értelmes volt :D
persze igazad van, lehet, hogy a két hajó nem is találkozott egymással.
együtt csapatként hoztuk össze a buktát, én is a 7-es cirkálómmal... :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.308 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.