Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
8 éve 4 hónapja #23264 Írta: Tavaszi89
Tavaszi89 válaszolt a következő témában: Kérdés
Mivel korábban már láttam, hogy pár embernek már meglett a r1 itt, így azokhoz lenne egy kérdésem.
Jolly Roger-t egyből meg kellene kapni, mikor megvan, vagy majd ha vége a szezonnak?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 4 hónapja #23268 Írta: Nik0nosz
Nik0nosz válaszolt a következő témában: Kérdés

Tavaszi89 írta: Mivel korábban már láttam, hogy pár embernek már meglett a r1 itt, így azokhoz lenne egy kérdésem.
Jolly Roger-t egyből meg kellene kapni, mikor megvan, vagy majd ha vége a szezonnak?

Nem tudom, nekem ugye megvolt a Jolly Roger korábbról, viszont most nem kaptam meg a 2-t. Ez engem is érdekelne...

Több
8 éve 4 hónapja #23272 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés
Az ilyenek a végén jönnek, mint ahogy a szezonzászló is akkor oldódik majd... meg rendszerszinten is egyszerűbb.

Több
8 éve 4 hónapja #23274 Írta: Tavaszi89
Tavaszi89 válaszolt a következő témában: Kérdés

ledgeri írta: Az ilyenek a végén jönnek, mint ahogy a szezonzászló is akkor oldódik majd... meg rendszerszinten is egyszerűbb.

Köszi. :) Kezdtem parázni, hogy csak velem akarnak kibabrálni. :lol:

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #23297 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Kérdés
Megvan Rank 4 :woohoo: el sem hiszem....
Jó pár napig tanyáztam 5-n ma (du közel annyi csatát mentem mint) este mire átengedett :

Megint többször volt az hogy egy csata kellett volna a szintugráshoz és persze hogy megint csak azt bírtuk bukni...

Csaták kapcsán pedig annyit hogy ahogy anno a 2 szezon végén is írtam ill Nik0nosz is nemrég leírta, rank 5-től a csaták nagy része élvezetes és kemény.
Itt már ritkán van az hogy oda lesz a teljes csapat a végére, nagyon sokszor csak egyetlen kill dönti el ki nyer, nagyon nem szabad hősködni, sebezni és túlélni kell.
Persze ettől függetlenül jó párszor bele lehet futni agyatlan csapatokba is...

Szolgálati közlemény B)
Elnézést kérek minden olyan fórumtagtól, ismerőstől akivel ellenfélként összefutok csatában és (véletlenül)kilövöm....
Nyerni akarok így nem nagyon nézem ki az ellenfél ha véletlenül összetalálkozunk. :)
Imre777 még egyszer sorry ! :blush:
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja PzPuma által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: leopardusz, Nik0nosz

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #23299 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Kérdés
Komótos, öreg bokszoló a ranked ringjében:

Nik0nosszal volt szerencsém összefutni múltkor egy csatában, utána volt olyan bátor, hogy meghívott szakaszba... három meccsen többet tanultam tőle, mint azelőtt három hónap alatt, pedig nem is beszéltünk, csak írásban instruált. Köszönet! :)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja Szete58 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Kzoli, Nik0nosz

Oldalmegjelenítési idő: 0.359 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.