Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
8 éve 4 hónapja #23334 Írta: Imre777
Imre777 válaszolt a következő témában: Kérdés

PzPuma írta: Megvan Rank 4 :woohoo: el sem hiszem....
Jó pár napig tanyáztam 5-n ma (du közel annyi csatát mentem mint) este mire átengedett :

Megint többször volt az hogy egy csata kellett volna a szintugráshoz és persze hogy megint csak azt bírtuk bukni...

Csaták kapcsán pedig annyit hogy ahogy anno a 2 szezon végén is írtam ill Nik0nosz is nemrég leírta, rank 5-től a csaták nagy része élvezetes és kemény.
Itt már ritkán van az hogy oda lesz a teljes csapat a végére, nagyon sokszor csak egyetlen kill dönti el ki nyer, nagyon nem szabad hősködni, sebezni és túlélni kell.
Persze ettől függetlenül jó párszor bele lehet futni agyatlan csapatokba is...

Szolgálati közlemény B)
Elnézést kérek minden olyan fórumtagtól, ismerőstől akivel ellenfélként összefutok csatában és (véletlenül)kilövöm....
Nyerni akarok így nem nagyon nézem ki az ellenfél ha véletlenül összetalálkozunk. :)
Imre777 még egyszer sorry ! :blush:

Mélyen fel vagyok háborodva, hogy kilőttél, csata elején még azt hittem elmegyünk az egyik távoli sarokba és dumálunk egy jót amíg a többiek egymást irtják. :)
Örültem hogy összefutottam valakivel innen, az a csata az utóbbi 2 hét legrosszabb meccse volt. A hegy mögül kiérve pont belefutottam hármatokba, menekülni sem volt esélyem.
Tényleg nehéz így 5 körül, teljesen átalakul a játék, dd-vel megyek de gondolkozom hogy váltani kéne cirkálóra. A Simsnek szarok az ágyúi és a torpedói, a Mahan lassú, a Kiev messziről világít, Japánnal nem megyek mert nincs, Blyskawica lenne a legjobb, de nincs hozzá jó kapitány.

Mindenki nyerni akar, ez természetes, remélem legközelebb egy csapatba kerülünk, nem vagyok ám olyan szar mint abban a csatában.
Örülök, hogy megvan a 4. neked, csak így tovább.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #23335 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Kérdés

Imre777 írta: Mélyen fel vagyok háborodva, hogy kilőttél, csata elején még azt hittem elmegyünk az egyik távoli sarokba és dumálunk egy jót amíg a többiek egymást irtják. :)

Nem rossz ötlet :cheer: lehet így kellene tenni az ismerősökkel, a többiek majd addig eldöntik ki nyer.

Ha legközelebb összefutunk tegyük ezt ;) vagy megbeszéljük ki merre megy és elkerüljük egymást. :)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja PzPuma által.

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #23393 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Én most mentem egy kört, mert 15-ről 14-re csak 1 csillag kellett. Fusouval akartam menni, de a kapitány teljesen új (régi kormányozza az izumomat), így coloradoval mentem..

Engem nem zavar, hogy ha valaki t6-os hajóval megy, ha csak az van neki, de azért ezt már ne

78k sebzéssel high caliber + győzelem, 0 hp veszteséggel, senki se lőtt rám, pontosabban volt 1 pattanó, majd kicsit aláztam ezt a szerencsétlent, és egy arp haguroba löttem egy citadellát.
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja Grievous által.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #23425 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Kérdés

és közben kaptam egy ilyet
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja vcsaba1968 által.

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #23426 Írta: kepernyos
kepernyos válaszolt a következő témában: Kérdés
Már csak két hajó maradt; Nagato a mi oldalunkról, Mahan az övékről. Mindkét pont a mi kezünkben van, és jelentős pontelőnyben vagyunk. A romboló gyorsan elfoglalja az "A"-t, majd a "B" felé halad. Ezalatt a csatahajó az behajózik az "A"-hoz és visszafoglalja. Még mindig mi vezetünk, így a Mahannak támadnia kell. A Nagato pechjére nem abból az irányból jött, mint várta, viszont az első torpedó sorozatot teljesen elhibázta. 6-5 km a távolság, a Nagato tüzel, de nem nagyon találja el a Mahant. Amaz elbújik egy szikla mögé, majd füstöt csinál. A következő sorozatból három torpedó is eltalálja a Nagatót, lemegy 19 ezerre a HP-ra. Folyamatosan tüzeléssel azonban ő is kezdi lefaragni az ellenfele HP-ját is. Két perc. A Mahan eltűnik a füstben, a Nagato teljes gőzzel abba az irányba hajt. Ekkor a romboló hirtelen előbukkan, és egyenesen a csatahajó felé tart. Az elülső négy ágyú tüzel. Csak egy lövedék talál. A Mahan megállíthatatlanul közeledik. Egy perc. A Nagato eszeveszetten fordul, hogy ellenfele a hátsó lövegtornyok lővonalába kerülhessen. 2-1,5 km körül a Mahan 90 fokkal megfordul... a torpedóvető csövek egyenesen a Nagatóra mutatnak... ám abban a pillanatban a 410 mm-es lövegek darabokra tépték az amerikai hajót. Mi győztünk.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja kepernyos által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Nik0nosz

Több
8 éve 4 hónapja #23430 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Kérdés

vcsaba1968 írta:

és közben kaptam egy ilyet

Na azé'! :) :cheer: :lol: :silly:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vcsaba1968

Oldalmegjelenítési idő: 0.319 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.