Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
8 éve 4 hónapja #22825 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Kérdés
Vicc ez a Ranked....
A múlt héten végig szabin voltam és ahogy tudtam toltam.
Kezdtem rang 9-en és ma is rang 9-ről indultam, egy hétig semmi ? ez már azért röhej... és ugye ezt eljátszotta a 12 rangnál...
Most komolyan nem értem mi alapján lehet előbbre jutni, mert ha retardáltak közzé rak, hiába szakadok meg nem lehet nyerni.
Vagy mikor pár napig 1 győztes csatát nem lehet megnyerni mert akkor rangot lépnék.
Vicc az egész, egyre jobban.
Off ezért elnézést de ha már itt tartunk :
Én nagyon elgondolkoztam azon hogy hagyom a fenébe az egészet, magát a játékot is mert kezd elegem lenni belőle, ez már nem kikapcsolódás...
Lehet átadom az accom valakinek vagy csak egy jó időre pihentettem.... eddig minden hónapban megvettem a prémiumot, pár nap múlva lejár de most már elérte nálam azt hogy nem veszem meg.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #22826 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
12 alatt idegölő a ranked, sztem nem érdemes vele kinlódni, mert az lesz amit irtál... Esetleg még a Pcben is kárt teszel, nálam szinte előfordul közben :evil:
Huzzad csak a hajóidat, sztem rankeddal ne idegesitsd magad ;)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja leopardusz által.

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #22827 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés
Csak nálam már az is kész, mert 8-ig meg van minden, afölé meg nem megyek, mert veszteséges, public tesztben kipróbáltam, így is látom őket alkalmanként...
Még max kifejlesztem a 9-esekez, felhúzok pár prémium hajó-kapitányt (örökre pá Flint, jelenlegi állapot szerint), és vége, amíg nem jön új ág, de az is 1 hónap, és t6-ban vagyok... itt lett a vége a játéknak..
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja ledgeri által.

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #22831 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Colorado:
Ugyan tegnap lett meg a C test vele, de még ismerkedek vele, az ágyút nehéz megszokni (a szórását, japán ág ugye pontosabb, amcsinál meg nem néztem meg előtte mennyire pontosabb/pontatlanabbak az ágyúk).

Myoukou:
Tudom, a toronyforgás, a papír test és a folyton kormánylapát vesztést leszámítva nem rossz. Habár a toronyelrendezés lehetne jobb, hogy előre nézzen 3, de egy japán cirkálónál se normális t8-tól (ott is 2-vel lehet előre lőni ugye, a 3. ágyúhoz be kell dönteni a hajót valamerre).
Torpedót nem szoktam használni, csak ha nagyon közel van az illető, de akkor már gáz szokott lenni.

Szerk:
bevittem colroadot rankedbe, győztünk de sok mindent nem tudtam tenni, orosz ilt német ca szétszedet, az ágyúval nehéz céloznom, a végén meg kaptam a kritikust egy nagatotól
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja Grievous által.

Több
8 éve 4 hónapja #22834 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
Ranked, Myoko, egy 3 killes csata:

látom, hogy egy ellenséges Mex tűzpárbajban van a Coloradonkkal és éppen eltűnik egy sziget mögött, olyan 14km-re lehetett. gondolkoztam, hogy mi lenne jobb, elkezdjem hátrálásból gyújtani (és igen, a Myoko HE gyújtás is elég jó), vagy próbáljam meg meglepni a sziget másik oldaláról, míg a Colorado-ra lő.
utóbbit választottam, megkerültem a szigetet és mákom volt, csak akkor vett észre/figyelmen kívül hagyott, amikor olyan 6-7km-re kijöttem a sziget mögül. adtam neki a HE-t és mentek a torpedók. két szalvót is tudsz lőni a Myoko-val, egyikből bekapott kettőt darabot. ekkor már fordult rám, de elkésett, 4-5km-re voltam, a másodlagosai szépen meg is szórtak. én is fordultam, kapott a másik oldalról is két torpedó szalvót, ennyi is volt neki. 2/3 HP-vel megúsztam a kalandot.
rettentően mérges volt, de beismerte, hogy alábecsült, rögtön engem kellett volna kezelésbe vennie...

Myoko: 4x3 610mm összesen a két oldalon, 10km, 62 csomó
a Mogamin 4x4 lesz! ... tegnap el is felejtettem a Hiperrel ezt a tényt, és a két 4-es szalvóját bebuktam...

Több
8 éve 4 hónapja #22860 Írta: Nik0nosz
Nik0nosz válaszolt a következő témában: Kérdés
Ha esetleg érdekel valakit itt a youtube link is a feljebb említett ranked csatáról:

A következő felhasználók mondtak köszönetet: leopardusz

Oldalmegjelenítési idő: 0.403 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.