15-ről indultam asszem, hamar meglett a hetes hajó, az már jó, abbol van Myoko, meg vettem egy Sichors-t.
az a baj a ruszki csodával, hogy gyors. messzire lő, pontos. élvezet vele menni, ennyi előny mellé viszont muszáj sajnos odatenni durva mínuszokat... annyira van páncélozva mint egy romboló érzés alapján
szal messziről kellemesen támogatok, de a végén ha oda kell mennem, akkor hiába vagyok még max hp-n, rombolót kiválóan megeszi. ugye cirkálók se problémák, bármivel is jönnek, de egy 20k-s Nagato 12-13km-ről szemből le tud lőni 20k hp-t egy sorozattal. vagy hátulról, mindegy. én meg égetem, égetem de az égetéshez idő kell...
valójában az ágyújával se vagyok megelégedve, nagyon pici a HE sebzése, nemtom mennyire érdemes AP-val használni, Kutuzovnál láttam közben hogy sok citadelt lőtek, cirkálóra a Murmansk is tud ilyesmit, szal lehet, hogy AP -val is érdemes kipróbálni...
de a HE lőszere olyan mint a Nürnbergé, messziről ritkán gyújt, közelre meg nem mehetek mert...
csatahajóból meg volt indokom legalább visszavennem a Coloradot, meg kell még szoknom, de nem lesz vele gond szerintem
valószinűleg a Myoko (ARP) meg a Colorado lesz amit csereberélni fogok rankedon, azért a rank 1-nek ha jól értettem jár 3500 gold is a végére, nemtom eljutok-e odáig, de végre nem csak szimbólikus bonuszokkal jár a dolog...
ja, és az is tetszik,hogy ha elmásznák rank 5-ig, akkor már 20% javítási költséget spórolnák a tizes hajóimon. is
meglássuk mi lesz belőle, rombolot viszont nem veszek, azok tul véletlenszeruek nekem...