Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
8 éve 5 hónapja #22388 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Kérdés
Van igen 22, 21, 20, 18, 15, 12, onnét már nincsen.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #22389 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Kérdés
Igen van, de (sajnos) nem a rangsor elején... :)
20, 18, 15, 12 rangokat elérve nincs visszaesés (ill 1.rangnál sem mivel most ugye azt elérve van egy liga tier X es hajóknak)
Valamint vesztes csatánál ha top xp-t szerez az ember a csapatból akkor sem veszít csillagot.

szerk
egyszerre :lol:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja PzPuma által.

Több
8 éve 5 hónapja #22393 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
én már csak Bugyonnijt viszek Ranked-be egy kis plecsnigyűjtésre :)
próbálkoztam a Kamikaze-val, mivel már sok tapasztalatom van vele, de Ranked-ban egész más stílust kíván, hamar rászállnak az emberre :)
a Mex-et meg 2 percig be sem engedte, úgy látszik mindenki BB-vel akar Ranked-ra menni...

Mellékletek:

Több
8 éve 5 hónapja #22396 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés
15-ről indultam asszem, hamar meglett a hetes hajó, az már jó, abbol van Myoko, meg vettem egy Sichors-t.

az a baj a ruszki csodával, hogy gyors. messzire lő, pontos. élvezet vele menni, ennyi előny mellé viszont muszáj sajnos odatenni durva mínuszokat... annyira van páncélozva mint egy romboló érzés alapján :)

szal messziről kellemesen támogatok, de a végén ha oda kell mennem, akkor hiába vagyok még max hp-n, rombolót kiválóan megeszi. ugye cirkálók se problémák, bármivel is jönnek, de egy 20k-s Nagato 12-13km-ről szemből le tud lőni 20k hp-t egy sorozattal. vagy hátulról, mindegy. én meg égetem, égetem de az égetéshez idő kell...

valójában az ágyújával se vagyok megelégedve, nagyon pici a HE sebzése, nemtom mennyire érdemes AP-val használni, Kutuzovnál láttam közben hogy sok citadelt lőtek, cirkálóra a Murmansk is tud ilyesmit, szal lehet, hogy AP -val is érdemes kipróbálni...

de a HE lőszere olyan mint a Nürnbergé, messziről ritkán gyújt, közelre meg nem mehetek mert...

csatahajóból meg volt indokom legalább visszavennem a Coloradot, meg kell még szoknom, de nem lesz vele gond szerintem :)

valószinűleg a Myoko (ARP) meg a Colorado lesz amit csereberélni fogok rankedon, azért a rank 1-nek ha jól értettem jár 3500 gold is a végére, nemtom eljutok-e odáig, de végre nem csak szimbólikus bonuszokkal jár a dolog...

ja, és az is tetszik,hogy ha elmásznák rank 5-ig, akkor már 20% javítási költséget spórolnák a tizes hajóimon. is :) meglássuk mi lesz belőle, rombolot viszont nem veszek, azok tul véletlenszeruek nekem...

Több
8 éve 5 hónapja #22398 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
hát ez attól is függ, kinek milyen stílus fekszik.
a ruszki csodákkal legalább >16km-ről már bele tudok szólni egy csatába.
szeretem én az Aobát pl., de 14-15km-re kell vele menni, engem hamar kiszednek.
most például megvan a normál Myoko, és hiába mentem az ARP-vel 60-at, nagyon nem megy. hozzászoktam a messziről történő pufogtatáshoz :)

Több
8 éve 5 hónapja #22401 Írta: Picur
Picur válaszolt a következő témában: Kérdés
Hi! Mindenki nézze meg az e-mailjét.

Oldalmegjelenítési idő: 0.298 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.