Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
8 éve 5 hónapja #22315 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
Kamikaze-val szépítettem 17-re, de mára tényleg elég ennyi :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 5 hónapja #22316 Írta: Imre777
Imre777 válaszolt a következő témában: Kérdés
Vért izzadtam és ráment a délutánom is, de megvan.

Mellékletek:

Több
8 éve 5 hónapja #22319 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Kérdés
Ez volt az utolsó Ranked csatám nem baszakszom én ezzel mert annyira értelmetlen, 16 ilyen eredmény után elment a kedvem az egésztől, koncentrálok inkább arra, hogy tovább vigyem az orosz ágat.

Mellékletek:

Több
8 éve 5 hónapja #22320 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Kérdés
Azért a Fuso az Fuso nem a hajó hibája a vereség hiszen a vereségben is mindig első vagyok de ez rankedben nagyon jó eredmény ezért is rakom ki.

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Norbee82, BigaC

Több
8 éve 5 hónapja #22321 Írta: Neutra
Neutra válaszolt a következő témában: Kérdés

Kzoli írta: Ez volt az utolsó Ranked csatám nem baszakszom én ezzel mert annyira értelmetlen, 16 ilyen eredmény után elment a kedvem az egésztől, koncentrálok inkább arra, hogy tovább vigyem az orosz ágat.

Sajnos megértem és hasonlóan érzek.
Nagyobb arányban múlik a szerencsén mint a random csaták.
Egyelőre képtelen vagyok elérni a rank 15-öt mert mindig adódik egy nagy zakó.

Mivel szakaszban nem lehet tolni így orosz rulett. Mivel nem tartom magam a super-super-super unicum playernek és nem hozok le egyedül minden csatát, így elgondolkodtam hogy miért is erőltessem a rankedet. Pár zászlóért?

Azért inkább nem, inkább játszom azokkal a hajókkal amikkel szeretek, mert a ranked elveszi a játékidőm azok elől sajnos. Plusz mit kezdjek a zászlókkal ha nem tehetem fel azokra a hajókra amikre én szeretném mert rankeddel kell szenvedni hogy zászlókat és csillagokat kapjak.

Jó gondolat nagyon a ranked játékmód, de ebben a formában szerintem finomításra szorul.

Több
8 éve 5 hónapja #22322 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
tegnap én is bedurrantam a Ranked-en, pedig alapvetően jobbnak tartom mint a Random-ot.

1. Nincs nagy tier különbség
2. Kisebb a csapat, szinte minden meccs elején van legalább terv egyeztetés, míg a Randomban elég ritka.
3. Igaz, hogy nincs divízió, de legalább nincs troll-divízió sem.
4. Jól jönnek azok a zászlók. A harci és gazdaságiak is (annyi +XP-s zászlóm van, hogy gyorsabban haladok a hajókkal)
5. Hamarabb vége van. Random-on van pár csata, hogy a vége kínszenvedés.

Azért általában a Ranked-ban jobb és komolyabb játékosok vannak. Az elején persze jön boldog-boldogtalan (volt hogy ketten hozták az új csili-vili ARP hajókat, de hamar csobbantak), de egy idő múlva inkább maradnak az értelmesebbek átlagban. Ami azt jelenti, hogy nehezebb a játék is, és kevés vagy nincs könnyű célpont. Mivel kicsi a csapat, az egyes játékosokra nagyobb felelősség hárul. Csatahajó sokszor csak egy van, nagyon nem mindegy, hogy játszik az illető. A rombolókra is jobban kell vigyázni, mert csak 1-2 van belőlük.

Oldalmegjelenítési idő: 0.288 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.