Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
8 éve 5 hónapja #22362 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Kérdés
Megérkeztem oda ahol az előző szezont befejeztem. A kedvencem a Fuso húzott el idáig még megpróbálom elérni a 12 az az utolsó nem visszavonható szint. Aztán onnét meglátjuk mire jutunk.
Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 5 hónapja #22366 Írta: Myrsky
Myrsky válaszolt a következő témában: Kérdés
Tegnap este kemény 1 csatára kipróbáltam én is (korábban nem játszottam ranked-et) Mutsukival: győzelem, 4 kill, high caliber, liquidator, 3427 alapXP :)
Az utolsó 500HP-s cirkálóhoz nem értem oda, mert elértük a pontokat, de volt egy pár extrém béna user az ellenfélnél: az anyahajójuk végig állt, így 2 torpedót 9km-ről kapott be, majd mire odaértem, akkor szépen leágyúztam. Közben egy BB jött vissza segíteni a CV-nek, de tök egyenesen, így ő meg bekapta a második torpedósorozatot úgy 7km-ről, és ment a hullámsírba...

Több
8 éve 5 hónapja #22379 Írta: Kzoli
Azért azt nem gondoltam volna, hogy rankedben van annyi hülye, hogy szétszéled a csapat és kettesével próbálnak meg harcolni. Ezt álmomban nem gondoltam volna, mert ehhez nagyon nagyon hülyének kell lenni! De a helyzet az, hogy ez megtörtént!!!!

Több
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #22380 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Kérdés
Tegnapi csatáim szánalmasak voltak.
Egy csatát sikerült nyernem (hogy jött össze nem tudom ) 9-10 et buktam....
Nagy szerencsémre 12 rangnál vagyok így nem estem vissza. :lol:
Összelőttem nagy nehezen 30-40k sebzést míg az ellenfelek egy sorozatból 10-20-30k lőttek a Nagatómba.

Romboló fölényben voltunk erre a az ellenfél rombolói lehozzák a mecset ! a mieink jééé, ott egy CV ! felkiáltással üldözik a pálya szélén az ellenfél hordozóját míg én csatahajóval 2 rombolóval a nyakamon próbálok foglalni... kiszednek és befoglalnak... 3 rombolónk ez idő alatt sem tudta kiszedni a hordozót....

ill volt arra példa hogy egy foglalt míg a mi 3 rombolónk ott szerencsétlenkedett a kör szélén ! és szép lassan elhaláloztak...

De hogy ne csak a rombolókat szidjam, cirkálóink első percekben 1-2 citadella után már alig voltak játékban, vagy megálltak egy-egy jó kis sziget mögött majd rá fél percre merültek...
Csatahajóval meg 8-10km ről is körbelőttem egy cirkálót vagy sebeztem bele 1-2 k-t és röhögtek rajtam hogy ez a béna f@sz mégis hogyan szerezte meg a zászlót.... (csapatomból de az ellenféltől is kaptam ez-irányú írásokat...)

Egyszóval szánalmas volt az egész.... de annyira hogy új egeret kellett ma vennem, annyira feldobott tegnap a játék. :)

Bár ahogy randomban itt is abba szoktam hagyni a játékot 3-4 zsinór vereség után, tegnap már csak azért is szívass te &@=+"§ ! felkiáltással csak beléptem játszani. :angry: :lol:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja PzPuma által.

Több
8 éve 5 hónapja #22383 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Elég régen volt ranked battle-öm, most van olyan pár szint, ahol a csillagvesztéskor nem esik vissza az ember?

Több
8 éve 5 hónapja #22387 Írta: Kzoli
45 csatában 52 hajót lőttemki és ami gáz hogy még mindig 14-es szinten vagyok! 18-ról indultam!!

Oldalmegjelenítési idő: 0.337 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.