Tegnapi csatáim szánalmasak voltak.
Egy csatát sikerült nyernem (hogy jött össze nem tudom ) 9-10 et buktam....
Nagy szerencsémre 12 rangnál vagyok így nem estem vissza.
Összelőttem nagy nehezen 30-40k sebzést míg az ellenfelek egy sorozatból 10-20-30k lőttek a Nagatómba.
Romboló fölényben voltunk erre a az ellenfél rombolói lehozzák a mecset ! a mieink jééé, ott egy CV ! felkiáltással üldözik a pálya szélén az ellenfél hordozóját míg én csatahajóval 2 rombolóval a nyakamon próbálok foglalni... kiszednek és befoglalnak... 3 rombolónk ez idő alatt sem tudta kiszedni a hordozót....
ill volt arra példa hogy egy foglalt míg a mi 3 rombolónk ott szerencsétlenkedett a kör szélén ! és szép lassan elhaláloztak...
De hogy ne csak a rombolókat szidjam, cirkálóink első percekben 1-2 citadella után már alig voltak játékban, vagy megálltak egy-egy jó kis sziget mögött majd rá fél percre merültek...
Csatahajóval meg 8-10km ről is körbelőttem egy cirkálót vagy sebeztem bele 1-2 k-t és röhögtek rajtam hogy ez a béna f@sz mégis hogyan szerezte meg a zászlót.... (csapatomból de az ellenféltől is kaptam ez-irányú írásokat...)
Egyszóval szánalmas volt az egész.... de annyira hogy új egeret kellett ma vennem, annyira feldobott tegnap a játék.
Bár ahogy randomban itt is abba szoktam hagyni a játékot 3-4 zsinór vereség után, tegnap már csak azért is szívass te &@=+"§ ! felkiáltással csak beléptem játszani.