Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
8 éve 5 hónapja #22325 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Kérdés
Nagy nehezen a Fuso elvitt 15 ig innét most nem játszom egy darabig az elöző szezonban is 14 volt az most is meglesz. Ehhez bizony olyanokat kellett mennem, hogy 100.000 alatt nem volt a dmg.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 5 hónapja #22328 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Kérdés
Tegnap sikerült egy rangot előbbre jutnom de nagy szitkozódások közepette...
Nagy általánosságban ua van mint az előző rankedekben, foglalás és naná hogy az ellenfélnél egyel több DD van, ezt nem is ecsetelném tovább.... (fordított esetben meg persze hogy a rombolóink az első percekben elhullanak...)
1-2 BB 1 CA (néha egy CV) a többi romboló felállást kaptam tegnap állandóan.

A tegnapi napom :

Vért izzadtam hogy ne essek vissza, szinte az összes vereségnél top voltam így nem lett oda a csillag.
Egy példa :

A két indit azért úgy kaptam ki 1-1 sorozattal hogy utána a csata végéig írogattak hogy milyen tökös legény vagyok az aim assistal... pedig csak az oldalukat mutatták... na erről is ennyit.(pedig nem kezdő az egyik)
Egyelőre még bizakodok, kell a második kalózzászló. :cheer:
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vcsaba1968, Szete58

Több
8 éve 5 hónapja #22329 Írta: Neutra
Neutra válaszolt a következő témában: Kérdés

PzPuma írta: Tegnap sikerült egy rangot előbbre jutnom de nagy szitkozódások közepette...
Nagy általánosságban ua van mint az előző rankedekben, foglalás és naná hogy az ellenfélnél egyel több DD van, ezt nem is ecsetelném tovább.... (fordított esetben meg persze hogy a rombolóink az első percekben elhullanak...)
1-2 BB 1 CA (néha egy CV) a többi romboló felállást kaptam tegnap állandóan.

A tegnapi napom :

Vért izzadtam hogy ne essek vissza, szinte az összes vereségnél top voltam így nem lett oda a csillag.
Egy példa :

A két indit azért úgy kaptam ki 1-1 sorozattal hogy utána a csata végéig írogattak hogy milyen tökös legény vagyok az aim assistal... pedig csak az oldalukat mutatták... na erről is ennyit.(pedig nem kezdő az egyik)
Egyelőre még bizakodok, kell a második kalózzászló. :cheer:

Ha top vagyok XP-ben de kikapunk, akkor nem vesztek csillagot?
Vagy ha top 1-2 vagyok?
Ezt el is felejtettem, lehet nincs veszve minden remény :P

Btw én Fusóval tolom most, azt legalább szeretem, csak Cv ne jöjjön ^^

Több
8 éve 5 hónapja #22337 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Kérdés
Vesztes csata esetén, ha első vagy XP-ben, akkor nem vesztesz csillagot. Kb. sorozatban 10 bukott csatám volt New Mexicoval, de szerencsére csak 2 csillagot vesztettem. Rohadtul csak a szerencsén múlik a ranked, ha egy fogyatékos van a csapatban, akkor jó eséllyel már bukó is.... :sick:

Több
8 éve 5 hónapja #22340 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Én eddig fusouval mentem pár kört, meg még újabb párat clevelanddel és nürnberggel (olyan 4 csatát ezekkel), fusouval kicsit sokat kell várni, mert sok a bb, ca-val meg nem tudok akkora kárt tenni, mint bb-vel.
18-as szint megvan 1 csillaggal (2 buktám volt csak, de egyiknél volt csak csillagvesztés)

Több
8 éve 5 hónapja #22359 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Kérdés
Én most 15. szinten vagyok, de se előre-se hátra. Jön egy csillag, megy egy csillag s nem feltétlenül mondanám, hogy rossz a szériám, inkább fura csapatok vannak. 1-1 hordozó, 2-2 csatahajó, 1-1 cirkáló és 3-3 romboló, t6-7, általában csatahajóval megyek...

Oldalmegjelenítési idő: 0.329 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.