Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
8 éve 10 hónapja #11362 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Kérdés

Phaser írta: No comment...

Pfff szánalom. Na pont ezért nem játszom Ranked csatát!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #11832 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés
Hivatalosan is túl sok volt a hülye , így ki kellett rakni egy ilyet a hírek közé :silly: :side: :S
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75

• uamadbro?
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja #11915 Írta: uamadbro?
uamadbro? válaszolt a következő témában: RANGSOROLT CSATÁK / RANKED BATTLES
Sziasztok! Azt hiszem befejezem rank5-nél ezt a hercehurcát.. Most is 25k játékos van fent, és nincs rank5-1 között játékos. Jobban mondva alig 2 csapatra való gyűlik össze, és napok óta ugyanazokkal az emberekkel játszok 3-4 pályán váltakozva ami baromira unalmas. És ráadásképpen az MM kínjában 8 perc várakozás után már abnormális csapatokat állít össze.
A leggyakoribb unfair helyzet az amikor eggyel több BB van az ellennél(vagy nálunk, de természetesen mindig a fasz rossz oldalán állok..) és tulajdonképpen alá lehet írni a győzelmet az eggyel több BB-vel rendelkező csapatnak, mert ezen a szinten már nagyon sokat számít 70k+hp, healeléssel 100k~ dmg-ot(hp-t) kellene leszedni, ami idő, és addig az a plusz 1 BB bizony még lő is :-) szóval esélytelen, és ez 10/9-szer be van húzva.
Vasárnap közel 30k-s játékosállománynál sem volt több 4 "csapatravalónál".

Több
8 éve 10 hónapja #12153 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Kérdés
Nem tudom mihez kezdjek hiába végzek a legtöbb esetben a topp 3 között csak vesztek folyamatosan.....

Tegnapi próbálkozás 3/3 vereség ki is léptem mert már az idegesség szedet szét a végén teljesen.

Ma első három 3/3 vereség most mentem egy 4. csatát azt megnyertük szerencsével bár itt is mint a legtöbb esetben hajóval természetes túlerőben voltak... Most így 6 vesztes sorozatom volt újra megszakítás nélkül előtte 4-es volt. És most eljutottam oda, hogy rankeden több a vesztes csatám mint a győztes (előző szezont is hozzá rakva meg amúgy is.).

Létezik, hogy valamit ilyen rosszul csinálok vagy "csak" szimplán "véletlenül"
mindig az esélytelen oldalra pakol?

Néhány végeredmény is mai napról az első kép a győztes csata eredménye

:
Mellékletek:

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #12155 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Kérdés
Amit kiraktam nem rég az "örömködőbe" videót az is vesztes kőr lett volna mert túlerő az ott is megvolt.
RANKED amit nagy nehezen lehoztam nem is értem hogyan, de valahogyan ebben a csatában szerencse is mellém ált.
www.wows.hu/index.php/forum/off-topik/20-oromkodo#12094

Pedig a győztes csaták meg a szerencse rankeden szépen elkerül mostanában..

A profilom jelen állás szerint rankedröl:

szóval így elég nehéz eljutni rang 1-be ha több a vesztes csata ...

Ami érdekes előző rankeden eljutottam 7 - 8 -ig. és utána (itt 60% körüli vinrétem volt) csak bukó körök esélytelen csaták tömkelege és szépen lement a vinrétem már ott 50% körülire talán alá is ment már nem tudom. És ott is akármit csináltam lehettem akármilyen jó az adott csatában csak győzni nem győzhettem... :dry:

Szóval most teljes mélyponton vagyok és a hitem, hogy eljutok rank 1-e darabokra kezdett törni, pedig ha nem hiszel valamiben az aztán aligha fog sikerülni!

Most teljesen visszaestem ameddig csak lehet rank 15-e itt már nem enged tovább bukni hátra. (Rank 14 meg csillag ahol voltam de most lényegében ha csak azt számolom amit engedett bukni az 7 csillag amúgy jóval több...

Valaki mondhatna most nekem valami okosságot mert nem tudom mit-tévő legyek..
Hogyan tudnék mégis eljutni rank 1-be !? :S
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja geotigris9 által.

Több
8 éve 10 hónapja #12160 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Kérdés
Ne törődjél semmivel, igyál kólát wishkyvel! ;)

Ígérd meg magadnak, hogy azért mész fel játszani, hogy jól érezd magad, ez nem egy második műszak, ahol teljesíteni kell.
Aztán ha sikerül megfeledkezni magadról, elfelejteni a rossz élményeket, akkor lehet újból belekóstolni vagy tetszik vagy nem tetszik jelleggel a kalóz zászló projektbe. Meg nekem az tett jót a winratemnek, hogy rankedet mindig csak pár meccset mentem egyszerre, ha nyerő széria volt, ha vesztő. A lényeg, hogy friss hideg fejjel hozhatom a legjobb formámat, aztán lesz, ami lesz. Mindig lesz csak valami, nagy számok törvénye előbb utóbb érvényesül…
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75

Oldalmegjelenítési idő: 0.296 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.