Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
8 éve 10 hónapja #11124 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés
Mint szokott: gyűjtögetni kell az infókat . A linken látszik: a magas tierek 3 mapot kapnak csak játékra... (lehet, hogy uncsi lesz a vége...)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #11133 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Kérdés
Köszi az infót ;) de azt nem értem hogy az eu oldalon miért nem írnak valamit mikor elkezdődött az új ranked...
"Max of 5 Destroyers per Team"
Ezek nem normálisak, leszabályozzák a rombolók létszámát mikor (előző szezonban kb 5 ranktól) már szinte csak ez a felállás ? (a 2 BB alap, + néha 1-2 cirkáló)
Azt hittem lesznek olyan rendesek hogy aki esetleg többször megszerzi az első helyet kap valami különleges zászlót...
Így inkább egyelőre az ARP Myokora koncentrálok, ha már a 14 rangtól kell újra kezdenem.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja PzPuma által.

Több
8 éve 10 hónapja #11134 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Kérdés

PzPuma írta: Köszi az infót ;) de azt nem értem hogy az eu oldalon miért nem írnak valamit mikor elkezdődött az új ranked...
"Max of 5 Destroyers per Team"
Ezek nem normálisak, leszabályozzák a rombolók létszámát mikor (előző szezonban kb 5 ranktól) már szinte csak ez a felállás ? (a 2 BB alap, + néha 1-2 cirkáló)
Azt hittem lesznek olyan rendesek hogy aki esetleg többször megszerzi az első helyet kap valami különleges zászlót...
Így inkább egyelőre az ARP Myokora koncentrálok, ha már a 14 rangtól kell újra kezdenem.

Szerintem a csapatonként 5 romboló is sok, mivel a létszám 7.

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #11145 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés
Pont az a fenti próbléma, hogy a max létszám a sok...

Egyébként valamelyik rankgtól prémium nap jár, így aki nem nézi meg kétszer... (mint én..) az tervezhez vele randomban egy jó kis XP ugratást... :evil:

Ja meg első meccsen adtam egy Tirpitznek egy citadellát nagatóval... :silly:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja ledgeri által.

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #11146 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Kérdés

ledgeri írta: Pont az a fenti próbléma, hogy a max létszám a sok...

Egyébként valamelyik rankgtól prémium nap jár, így aki nem nézi meg kétszer... (mint én..) az tervezhez vele randomban egy jó kis XP ugratást... :evil:

Ja meg első meccsen adtam egy Tirpitznek egy citadellát nagatóval... :silly:

XP ugrást. Aham. Gondoltam húzom a Myoko-t randomban. Premiummal is minuszos, de ez a jobbik meccsem lett 500 XPvel meg -2k val. Gondold el a tobbit.

Bassza meg a prémet a WG. 4-es 5-ös tier fölött nem játszom. A new Mexicot is értelmetlen húznom, mert 7-es tiertöl már csak minuszos csaták vannak. Csak bukta.

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja AtuqShaman által.

Több
8 éve 10 hónapja #11185 Írta: bacsagabi
bacsagabi válaszolt a következő témában: Kérdés
Másnak is szarul megy a ranked csata? 1 győzelemre 3 vereség jön minimum, Tirpitz hegyek akik pofátlanul torpedóznak is, plusz 3 dd minimum... Lehet abba kéne hagynom. :(

Oldalmegjelenítési idő: 0.310 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.