Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
8 éve 10 hónapja #11245 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Kérdés
Látom mindenkinek bejön az új szezon...2 csata után én is elgondolkodtam,hogy akarom e én eztet e...:)ez a dd korlátozás röhej,szerintem a wg-nél sem gondolták komolyan..max. de nagyon max 3 elég lenne csapatonként.Ráadásul nem elég,hogy rengeteg a dd,még a pályákkal is nekik kedveznek.Az Shatter vagy mi a neve kész vicc...3 foglalókör jó közel egymáshoz,telebszva apró szigetekkel...mennyé csatahajóval foglalni,vagy blokkolni a foglalást, ha kell....az NC be sem fér közéjük...azt hiszem inkább a Myokós küldetéssel szórakozgatok..
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #11248 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Kérdés
Ahogy megtudták oldani az első szezonban hogy csapatonként 2 csatahajó legyen úgy simán meglehetett volna tenni hogy 2 romboló és 3 cirkáló legyen még.(szerintem ez elfogadható felállás lenne)
Ja és persze nem úgy hogy van 3 foglaló kör és az egyik csapatban van 1-2 míg a másikban 3-4 romboló... előre borítékolható hogy ki nyer.
Az pedig hogy a pl a fenti felállás miatt sokat kellene várni sem lehet kifogás mivel csatahajóval a korlátozás miatt sokszor sokat kellett várni.
Egyelőre ez a rangsorolt csaták abból áll ki hogy gyors bemegyek rombolóval, kapásból kilőnek/kilövetem magam majd ezután máris megyek egy másik hajóval.
Ennyire agyatlanok lennének a fejlesztők ? nem hiszem el hogy ezeket nem látják... vagy csak nem akarják látni de miért ?
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja PzPuma által.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #11250 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Kérdés
Elvben ranked csatábol nem léphetsz ki amig nem ér véget a csata pont azért hogy az általad vázolt helyzet ne következen be.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja vcsaba1968 által.

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #11251 Írta: Phaser
Phaser válaszolt a következő témában: Kérdés
Gyakorlatilag meg ki lehet lépni belőle. Azt kellett volna inkább megoldaniuk, hogy a cirkálóknak vonzóbbá tegyék a játékot. Rankeden azért kell sokat várni mert kevés a cirkáló.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja Phaser által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vcsaba1968

Több
8 éve 10 hónapja #11255 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Kérdés
Valami agyatlanság lehet ott...:) 2.szezonra kivették a 3 foglalókört,mert nem volt jó,most megen van...a 7 fős csapatból 5 nem korlátozás.A bb-k korlátozása is sántít,igaz lehet csak azért mert mindenki azzal játszott,előző szezonban volt sok olyan csatám amikor 5 bb volt oldalanként..na az még szarabb,mint a sok dd...
A sok dd-t sikerült sokszor úgy szétválogatni,hogy egyik oldalon csak japó,a másikon meg csak ruszki,amcsi,lengyel...de azokat tudta vegyesen is,hogy fészkeljen varjú az mm orrába..
Tegnap az is érdekes volt,NC-val várakoztam,gyűltek a bb-k már volt kb14,dd 2-3..na mondom nem akarok csatahajópartit,gyorsan átnyergeltem Fubukira...milyen csatába dobott?4 dd oldalanként....

Több
8 éve 10 hónapja #11256 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Kérdés

vcsaba1968 írta: Elvben ranked csatábol nem léphetsz ki amig nem ér véget a csata pont azért hogy az általad vázolt helyzet ne következen be.

Kilőttek, kiléphetsz és mehetsz is a következő csatába másik hajóval.
Csak csatahajóval játszom rankedben és az előző szezonban megnéztem(teszteltem) azt hogy bementem rombolóval az elején kiszedtek, ahogy más rombolóst is a csapatomból és lám 1-2 perc múlva máris újra csatában voltunk.
Szóval sok romboló ezért van... magasról tesznek rá mi lesz, és ha mákjuk van a csapat maradéka lehozza győzelemnek.
Na ez a gond.

Oldalmegjelenítési idő: 0.272 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.