Totál nem számít milyen hajók vannak a két csapatban:
Indulás: nálunk Chap (radar) ellennek nincs. Nálunk Lo Yang + Benson ellennek se Benson se Lo-Yang de még egy Z se.
Na ez egy szemét MM azt hiszem fogadásban ez az országos fix 1-es.
Erre: Bensonunk első lövésre detonál, de előtte még kiszorja a torpokat és kilövi vele a Lo Yangunkat
Vereség.
És akkor az első mondat cáfolata, ha jó kezekben van a hajó:
OM klános Lo Yang Hotspot pályán (az OMNI-s pálya) én kageroval felül. Mondja AC legyen, erre a többiek, h oké akkor a 2 DD C (ilyenket mondanak akik nem ismerik maximum a saját hajóikat).
Már majdnem írtam, h felejtsék el, hogy egy Kageroval C-re megyek, hosszú hajó, lassan fordul, nem jó ágyúharcra igazán szóval nem éppen nyerő vele az a sok kis sziget, a torpok is elakadnak az ellenfél se olyan hülye h belemenjen (legalábbis alapból nem erre számítok). Én középre szoktam menni spottolni meg a védőket torpolni.
DE az OM-es srác már írja is, h ő egyedül megy C-re én menjek középre többi marad. Mindegyik kérdi, hogy hülye-e? Meg, hogy be tudja cappelnio egyedül egy Lo Yanggal. Erre a nem nagyképű válasz: megoldom, ha nem rontok el semmit. (és tényleg ezen múlik, sok esetben azért bevallhatjuk, hogy a süllyedésünkhöz a saját hibánk is hozzájárul).
A lényeg, hogy bement C-re kiszedte az ellen Lo Yangját becappelt és távol tartott még egy Kagerot és egy Edit a capptől.
Aztán belefutott az Edi torpjába
Viszont! Azonnal írta, hogy boccs srácok elbasztam egy fordulást. Ettől függetlenül, mivel én közben elloptam a másik cappet is nyertünk és ez nagyban köszönhető volt a Lo Yangunknak. A csapatunkról annyit, hogy az utolsó 4 percet egyedül játszottam egy Bismarck, Edi, Kagero ellen.
ÉS mivel a csata elején ÉSZREVETTEM (ilyenekre nem árt ha figyeltek), hogy az ellen Kageroját felspottoltam 5.8-ról ezért mivel egyet meg kellet öljek közülük a győzelemhez megkerestem a Kagerot (rdf) és kilőttem ágyúharcban úgy, hogy alig kaptam be sebzést. Azért ezt választottam, mert 5.8-ról spottolódni egy KAgeroval rossz játékost takar. Persze a chaten közben ment h hülye vagyok, miért nem torpolom a Bismarckot, meg fog ölni a Kagero (több HPja volt mint nekem) és ennek az ellenkezője, hogy jó választás, ha tudok lőni (wtf?), meg na ugye etc.
Szóval számít hogy milyen hajók vannak a két oldalon