- Köszönetek: 752
llw99 írta:
Kzoli írta: Tökéletesen igazad van! A szakasz létszám nem véletlen azért ennyi mert három fő nincs döntő hatással a győzelemre! Én nem tartom magam különösebben nagy játékosnak, de azért valami talán már van mögöttem, az összesített Win rate nem jelent semmit az ég világon semmit csak esetleg a szerencsét aki hajót fejleszt annak nem lesz jó win statja. Nekem pl 47 egész valamennyi, de az Atago a nagy kedvenc az simán 50 felett van. Valamint az összes kedvenc hajóm. Azonban amig meglett az öt darab tízeshajó sok olyan járgány volt ami nagyon nem állt kézre.
Na itt meglepődtem,mert nekem 48,2% győzelmi arányom van (lassan útban a 49 felé...remélem), és Zoli te jóval jobb játékos vagy nálam,igaz csak 1 nap játszottunk együtt,de bőven meggyőződtem erről. Érdekes...akkor ez a winrate...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Imre777 írta: idézet:
"Lassan egy csapatban max 2BB van nem véletlen. Nem mernek bejönni vele mert csak egy darab hulladék a vízen... "
Megfelelő támogatás nélkül az.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.