- Köszönetek: 420
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
leopardusz írta:
1........Justice írta: R8 és 3 csillagról visszabuktam 9-re,majd visszatértem 8-ba, majd visszabuktam 10-ig, ma egy jó sorozattal r8 és 2 csillag volt, aztán visszabuktam r9 3 csillagra. Megnyertünk olyan csatákat amikre nem számítottam,mert vesztesnek tűntek és elvesztettünk biztos győzelmeket. Szép játék ez.
R12 után mi a következő visszavonhatatlan rang? 7 vagy 5?
Amúgy azt akarod talán sejtetni, hogy nincsenek előre eldöntött csaták a Wsben???
Más a random és a ranked, kapásból kevesebb játékos az utóbbiban így nagyon nem kell ezen gondolkozni.Justice írta: Ma nyugtatásként mentem t2-ben Umikaze-val. Ehh, elgondolkodtató,hogy ott jobb a sebzésem,mint rangsoroltban. (50-80 000 sebzés t2-ben, a rangsorolt átlagsebzésem meg valahol 15000 körül lehet...)
Novilol írta: Gratula! Akkor indulhat a container nyitogatás
Shiratsuyu volt a fő hajó...Mydgard írta: Gratulalok! Mivel toltad mester, mi volt a strategiad? Par kulissza titkot bedobhatnal.
HardcorePunk írta:
Gratulálok, ügyes
VoiceOfTheVoiceless írta: Gratulálok. Valahogy ez is lenne a normális. Kettőt nyersz, egyet buksz. Sajnos ezt az MM nem mindenkinél adja meg.
SeahawkHUN írta:
Annyira lendületbe jöttél Rankeden ,hogy a konténereid közben elsüllyesztették a konténeres hajódat is!
Gratulálok az eredményhez! Több ilyen kéne srácok, húzzatok bele!
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.