- Köszönetek: 773
Roland írta: hát Hipper megértem a dühödet főleg hogy az az omni srác flamuu volt. de a leosztást nézve az a 2 fiji meg 1 flint nálatok nem egyenliti ki egymást???????
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Roland írta: hát Hipper megértem a dühödet főleg hogy az az omni srác flamuu volt. de a leosztást nézve az a 2 fiji meg 1 flint nálatok nem egyenliti ki egymást???????
Mydgard írta:
Sajnos nem. Ez a 3 Belfast vs. 3 random cirkalo leosztas igen gyakori es az MM atlag esetben igy el is dontotte a meccset. Mar 2 db Belfast permanens fust+radar komboja ellen tehetetlen az ellenfel.
Hipper23 írta:
Az nem Flamu volt, őt már egy hete nem láttam régen rank1 szerintem, hanem van egy Flamberg nevű OMNI-s is.
2 fiji meg 1 flint = 0 radar, 0 HE, 3 smoke, 3 AP
3 belfast = 3 radar, 3 HE, 3 SMOKE, 3 AP
HA 4 fiji 2 flint lenne nálunk az se lenne egyenlő.
Mydgard írta:
Sajnos nem. Ez a 3 Belfast vs. 3 random cirkalo leosztas igen gyakori es az MM atlag esetben igy el is dontotte a meccset. Mar 2 db Belfast permanens fust+radar komboja ellen tehetetlen az ellenfel.
HA legalább a flint helyett Atlanta lett volna akkor lett volna egy picit jobb mert akkor legalább 1 radarunk lett volna
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.