- Köszönetek: 1105
Hipper23 írta: Korrekt MM... ááá biztos nincs direkt szívatás WGnél tuti nem... elmennek a jó k. a. -ba
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
vonKurz írta:
Belfaston tudomásom szerint nincs sonar, ha most lett volna 2 japán rombi, akkor meg az a szívás...
persze nem volt
Roland írta: hát ezért én nem fogok pénzt fektetni a belfastra vagy atlantára mert inkább hagyom mint tettem is az egész ranked bulit a fenébe
ladanyi írta: vonKurz nem vagyok aktív játékos de nem is idegeskedem túlzottan..
Imre777 írta:
Roland írta: hát ezért én nem fogok pénzt fektetni a belfastra vagy atlantára mert inkább hagyom mint tettem is az egész ranked bulit a fenébe
Hát azért megpróbáltad a rankedet, csak nem sikerült annyira jól. (ha te vagy wows-numbers.com/player/535080666,Roland_HUN_1/ )
Lehet rankedezni a nem fizetős hajókkal is, csak egy Myoko, Pensacola vagy Shchors teljesen más játékstílust követel meg, ami nem feltétlenül hátrány.
Ha esetleg nem láttál még ilyet, javaslom ezt nézd meg : wowreplays.com/Replay/30331-Riku_dono-Pensacola-Warriors_Path
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.