- Köszönetek: 1734
Lord írta: Nem kell flegmázni, egy radaros cirkáló segíthetne de tartani szokták a távolságot, lepusholni meg azért necces, mert fél perc alatt a harmadik tüzet rakja rád a full tűz elleni védelemmel is. Már írtam korábban, hogy ha összedolgozik a csapat akkor a smolensk nem egy op hajó, a füst sem tart örökké és egy fókusszal ki lehet szedni simán. Csak ismerjük a random csatákat és kinek mi az elsődleges célpont és mennyire összetartóak a játékosok, figyelnek és segítik egymást Az én taktikám, hogy kihasználom a rövid lőtávot és otthagyom a picsába, majd egy romboló betorpedózik vagy lövöm ha spottolják.
Őszintén, hány olyan alkalom volt amikor egy smolensk nem szopatta le a fél csapatot, igen sok olyan van amikor egyből kikapják de valljuk be, ha van egy smoli az ellenfélnél az nem a végén szokott kullogni amikor az xp-t adják
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Ha csatahajóval vagy mit tudsz tenni ?Groszfater írta: Folytatnám. A múltkor a tengóról írtam, javasoltam taktikát. Most az elhárításról.... Kezdem a könnyűcirkálókkal. Én a Leandert használtam, de minden könnyűnek van ASW-je. Általában rombolóval együttműködve hatékony. A nagyobb hajókat együtt torpedóval távol lehet tartani, felváltva füstfüggönnyel védekezve. Felváltva használni a hidrót és az ASW-t... hatékony. Rombolóval fordítva dettó.
Nehézcirkálónak nincs ugyan ASW-je, de tud segíteni a hidró használatával, másrészt, ha tud, megáll a tengó fölött kvázi blokkolva. VIGYÁZAT! Előfordult, hogy a tengó fölött megálló, illetve áthaladó KEVÉS HP-val rendelkező hajót felmerüléssel pusztítja el a tengó.
Még egy tengó szempontból... Rászoktam, hogy merüléskor hangjelzést adok, mert az oda nem figyelő saját hajók is legázolnak periszkópmélységnél...
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.