Kérdések és válaszok

Több
9 éve 2 hónapja #4764 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Kérdések és válaszok
A cirkólónak nem lehet irányítani a repülőgépét. Két típusa van - cirkálója válogatja, melyiket ki kapja - felderítő és vadász.

A hidroacustic sonar, meg szerintem nem nagyon jó semmire. Olyan kis távolságon belül mutat csak valamit, ami már régen rossz, ha ott spottolódik fel az ellenséges romboló vagy torpedó.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Mcarthur73

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #4765 Írta: Mcarthur73
Mcarthur73 válaszolt a következő témában: Kérdések és válaszok
Köszönöm a válaszokat!
csodálatos,akkor kidobtam a h.sonarra egy csomó pénzt..:-(
igazából másra tippeltem,azt hittem az ellenséges torpedókkal csinál valamit,mondjuk kikerüli stb..

Több
9 éve 2 hónapja #4767 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdések és válaszok
A sonar ingyenesen vannak a cirkálókon, nem? T4-es hajókon már jelen van, de nem lehet lecserélni, T6 asszem, ahol már AA növelőre lehet átrakni, ami már hasznos cucc.

Kikerülés nincs automatán, az neked kell tenni. Skillben van, hogy hamarabb észreveszed a torpedókat (3. skill sorban talán).
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Mcarthur73

Több
9 éve 2 hónapja #4768 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdések és válaszok

Trucker39 írta: A cirkólónak nem lehet irányítani a repülőgépét. Két típusa van - cirkálója válogatja, melyiket ki kapja - felderítő és vadász.

A hidroacustic sonar, meg szerintem nem nagyon jó semmire. Olyan kis távolságon belül mutat csak valamit, ami már régen rossz, ha ott spottolódik fel az ellenséges romboló vagy torpedó.

itt mire gondoltok, van ilyen upgrade ?

mert van a felhasznalhato cuccok között ami nem kerül pénzbem és elvileg
3,5 km-rel mutatja hamarabb a hajókat, és 2,5 km-rel a torpedót, ez rombolónál csunya meglepi tud lenni...
van felszerelésben is ilyen ?

Több
9 éve 2 hónapja #4856 Írta: hadtjuk
hadtjuk válaszolt a következő témában: Kérdések és válaszok

Trucker39 írta: A cirkólónak nem lehet irányítani a repülőgépét. Két típusa van - cirkálója válogatja, melyiket ki kapja - felderítő és vadász.

Trucker!
Az első kijelentésedre kétely merült fel bennem. Biztos bizonyítékom nincs rá, de nagyon gyakran találkozom olyan (nem hordozóról származó) repülőgéppel, ami elég messze elcsatangol saját hajójától. Mondjuk…, ha saját cirkáló küldi el a gépét, az a csata hevében nem tűnik fel nekem, az ellenfélnél meg nem tudom leellenőrizni, hogy nem egy kilőtt hajóé maradt e még fent, vagy netán valami távoli ellenséges gép miatt távolodott el hajójától. Amit megpróbál levadászni…

Több
9 éve 2 hónapja #4858 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Kérdések és válaszok
hadtjuk: Igen, jól látod. Sok esetben van messze a semmi közepén, magára maradt vadász. nagyon sokat játszok taktikai térképen (CV miatt) és elég jól ismerem már a magányos (katapult) vadászok működési elvét. A taktikai térkép mutatja őket, ha fel vannak spottolva.

Ezek a vadászok nem irányíthatóak, de szerintem nagyon jól meg van írva a vezérlő program részük (vagy mifene a nevük).

Jól helyezkednek, messziről kiszúrják, ha valami bombázó támadni szeretné a hajójukat. Sorrendet tudnak felállítani (ami gyakran nem jellemező az emberi CV kapitányokra), hogy melyik támadó csoport bombázót támadják meg. Sokszor látok olyat, hogy támadja a vadász az első hullám bombázót, az ledobta a szeretetcsomagot, ekkor már nem kíséri tovább, ha van másik támadó csoport is. Azonnal átvált arra a csoportra és azt támadja. Nem baj, ha nem lő le egy darabot sem belőle, de a CV-sek meg tudják erősíteni azt, hogy ekkor azonnal átvált a támadó bombázók irányzéka seprű alakra, amivel jó ha egyetlen torpedó találatot sikerül el érni.
Ha elsüllyed a saját hajó, amiről indították, a katapult vadász fenn marad és nagyjából azon a területen felderít, ahol legutóbb a hajója még megvolt. Ha arra jár ellenséges repülő egység, azt azonnal megtámadja. Mindegy, hogy már nincs saját hajó. Úgy mond besegít más hajók védelmébe, de azok mozgását nem követi.
Érdemes ezeket a vadászokat - ha van rá még lehetőség - akkor is útjára bocsátani, ha látszik, hogy a saját hajónkat mindjárt elsüllyesztik. A vadász minimális segítséget tud nyújtani a környéken tartózkodó többi baráti hajónak.

Oldalmegjelenítési idő: 0.305 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.