Kérdések és válaszok

Több
9 éve 2 hónapja #3335 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdések és válaszok
Kell szerezned 4k xp-t csaták során, hogy müködjenek a skillek, kb olyan ez, mint wotban, ahol 90%-osan képzed át a legénységet azonos tankosztályon belül.

Nekem Fusoval 12k xp-t kellett szereznem, kb a fele megvan, 6. érzék, toronyforgás segítő skillek nélkül lassúak a tornyok :whistle:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja #3338 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Kérdések és válaszok
Feltöltöd a narancssárga xp és minden müködni fog. Ez az átképzés xpje

Több
9 éve 2 hónapja #3341 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Kérdések és válaszok
Később azért vigyázni ezzel a dologgal ,mert mindig lefelezi a dolgokat. Csak nem mindegy, hányas szintű a kapitány. Ha csak 4000 pont kell még hagyján, majd ha ennek már a többszöröse kell... ;)

Azt sem szabad elfeledni, hogy ugyan lehet resetelni a kapitányi skill-t csak azt is kell figyelni, hogy hány pontja van, mert bizony minél több pontja van, annál több aranyba fog fájni a resetelés. Itt nem úgy van, mint a WoT-ban, hogy állandó összeg a skill reset.

Több
9 éve 2 hónapja #3416 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Kérdések és válaszok
A zászlók még mindig egy csatára szólnak? Nem úgy volt, hogy majd egy egész napra? Tudom, butaság, de ha naponta egyet szerezhetek, akkor gondolom, úgy volna illendő, ha egyet felteszek egy hajóra, az egész nap rajta marad.

Van már egy pár darab, de ilyen rizikós egy csatákra nem akarom feltenni őket. Amúgy is kis tierben szerintem kár elpazarolni őket.

A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #3419 Írta: Bard9999
Bard9999 válaszolt a következő témában: Kérdések és válaszok

Trucker39 írta: A zászlók még mindig egy csatára szólnak? Nem úgy volt, hogy majd egy egész napra? Tudom, butaság, de ha naponta egyet szerezhetek, akkor gondolom, úgy volna illendő, ha egyet felteszek egy hajóra, az egész nap rajta marad.

Van már egy pár darab, de ilyen rizikós egy csatákra nem akarom feltenni őket. Amúgy is kis tierben szerintem kár elpazarolni őket.

Az úgy nem üzlet a WG-nek. :)
Ugyanis a zászlókat a boltban is megveheted többet összecsomagolva olyan 100-150/ tipus 1 csomagba kb. 3 000 Ft-ért.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja Jacktor által.

Több
9 éve 2 hónapja #3432 Írta: Jacktor
Jacktor válaszolt a következő témában: Kérdések és válaszok
Alapból egy csatára szólnak, de van ott egy auto-resupply, amit ha enabled-re állítasz, akkor minden csata után automatikusan felrakja ismét őket.

Oldalmegjelenítési idő: 0.242 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.