Kérdések és válaszok

Több
9 éve 2 hónapja #3283 Írta: stevedoki
stevedoki válaszolt a következő témában: Kérdések és válaszok

marcus írta: Sziasztok!
Szia JACKTOR!
Megcsináltam ami ötletet adtál,telepítsem újra az egész gépet,és egy szűz rendszerre rakjam a játékot,lehet nem pontosan így írtad,én megcsináltam de ugyan olyan szar a játék,270-es ping tegnap már az FPS-es 5-6 körül mozgott,és ugyan úgy lagol.Egy csatát mentem de senkit nem találtam el,elkezd a víz felgyűlemni a hajó elején és a végén,és nem megy sehova.Szinte minden le van véve alapra,olyan a hajó csak az ágyuk látszódnak,még a korlát sem látszik.Minden a LOW ra van állítva,és továbbra is azt tudom mondani a WORLD OF TANKS az tökéletesen fut.Mire sikerül belépnem a csatába a társaim hét határon túl vannak.

Milyen PC ez? Ne haragudj vissza olvastam, de nem találtam meg. Ha már friss telepítés, dx install megvolt? DX installer

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #3315 Írta: hadtjuk
hadtjuk válaszolt a következő témában: Kérdések és válaszok

hadtjuk írta:

Jacktor írta: A 6. érzék pl. vagy működik vagy nem, Olyan nincs hogy félig :-) amik viszont pl. teljesítmény növelnek, azok 50%-on üzemelnek (pl. a -15% javítási idő -7,5%-on, de aktív)

Jacktor!
Köszi. Ez alapján értem mi működik, mi nem „tanulás alatt”. A „Kapitányi képzettségek és fejlesztés”-be nem lehetne ezt beleírni (mármint az átképzést és lehetőségeit), mert ez szerintem olyan infó ami az újoncoknál mindig elő jön. Akár Trucker printscreen-jét is csatolhatod, mert ott feltételezésem szerint egy ezüstös képzés látszik.

Azért még mindig maradt egy kérdésem az átképzésből: Ha átképzem a kapitányom, és mondjuk képzés előtt 16k xp volt meg neki a 25k xp-ből, akkor ezüstös képzés esetén megkapom a tanuló 12500 xp. Erre felhasználja-e a 16k xp-t? Ha nem, akkor tanuló xp befejeztével visszakapom-e a 16k xp-t, vagy tejesen elvész?

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #3316 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Kérdések és válaszok
Nekem sose működött büntiben lévő kapitánynál a 6. érzék, de lehet figyelmetlen voltam, ahogy nem adott sohase plusz elhasználható skillt se a megfelelő kapitány skillre.
Ezüst képzépsnél az utolsó skill pont skill xp-it felezi mindig, magyarán elvész a szóban forgó xp
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja Benign_Wolf33 által.

Több
9 éve 2 hónapja #3317 Írta: marcus
marcus válaszolt a következő témában: Kérdések és válaszok

stevedoki írta:

marcus írta: Sziasztok!
Szia JACKTOR!
Megcsináltam ami ötletet adtál,telepítsem újra az egész gépet,és egy szűz rendszerre rakjam a játékot,lehet nem pontosan így írtad,én megcsináltam de ugyan olyan szar a játék,270-es ping tegnap már az FPS-es 5-6 körül mozgott,és ugyan úgy lagol.Egy csatát mentem de senkit nem találtam el,elkezd a víz felgyűlemni a hajó elején és a végén,és nem megy sehova.Szinte minden le van véve alapra,olyan a hajó csak az ágyuk látszódnak,még a korlát sem látszik.Minden a LOW ra van állítva,és továbbra is azt tudom mondani a WORLD OF TANKS az tökéletesen fut.Mire sikerül belépnem a csatába a társaim hét határon túl vannak.

Milyen PC ez? Ne haragudj vissza olvastam, de nem találtam meg. Ha már friss telepítés, dx install megvolt? DX installer

Szia!
Procim:AMD ATHLON(tm)64X2dual core processor 4000+ 2,09GHZ
Memoria 4 GB
Rendszer típusa: 64 bit operációs rendszer x64 alapú processzor
Videókártya:AMD radeon HD 7700 series 1GB
Úgy tudom DDR2-es annyira nem értek hozzá,csak azt tudom a wot jól megy rajta módok nélkül.Mi az a dx install?Vagy sejtem DirectX amit a játék felkínált DirectX azt frissítettem.

Több
9 éve 2 hónapja #3321 Írta: hadtjuk
hadtjuk válaszolt a következő témában: Kérdések és válaszok

Benign_Wolf33 írta: Nekem sose működött büntiben lévő kapitánynál a 6. érzék, de lehet figyelmetlen voltam, ahogy nem adott sohase plusz elhasználható skillt se a megfelelő kapitány skillre.
Ezüst képzépsnél az utolsó skill pont skill xp-it felezi mindig, magyarán elvész a szóban forgó xp

Jóindulatú Farkas!
Kösz az infót. (Kicsit féltem ettől. És most meg sajnálom, hogy ez a valóság…) Akkor megpróbálom majd a maradék xp összekaparni (25k – 16k = 9k myogi-ba nehéz lesz), hogy kevés xp veszítsek az átképzéssel.

Több
9 éve 2 hónapja #3334 Írta: Nasgotrah
Nasgotrah válaszolt a következő témában: Kérdések és válaszok
Sziasztok :)

Megvan a Kongóm :) Át is tettem a kapitányt ebbe a hajóba ki is fizettem a 200.000-et de még mindig az írja ki hogy :

Effect of skill is reduced during retraining.

4000- 8000 XP

ez most akkor hogy működik még egy 200.000-et meg nem enged rákölteni.

Oldalmegjelenítési idő: 0.286 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.