- Köszönetek: 66
marcus írta: Sziasztok!
Szia JACKTOR!
Megcsináltam ami ötletet adtál,telepítsem újra az egész gépet,és egy szűz rendszerre rakjam a játékot,lehet nem pontosan így írtad,én megcsináltam de ugyan olyan szar a játék,270-es ping tegnap már az FPS-es 5-6 körül mozgott,és ugyan úgy lagol.Egy csatát mentem de senkit nem találtam el,elkezd a víz felgyűlemni a hajó elején és a végén,és nem megy sehova.Szinte minden le van véve alapra,olyan a hajó csak az ágyuk látszódnak,még a korlát sem látszik.Minden a LOW ra van állítva,és továbbra is azt tudom mondani a WORLD OF TANKS az tökéletesen fut.Mire sikerül belépnem a csatába a társaim hét határon túl vannak.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Azért még mindig maradt egy kérdésem az átképzésből: Ha átképzem a kapitányom, és mondjuk képzés előtt 16k xp volt meg neki a 25k xp-ből, akkor ezüstös képzés esetén megkapom a tanuló 12500 xp. Erre felhasználja-e a 16k xp-t? Ha nem, akkor tanuló xp befejeztével visszakapom-e a 16k xp-t, vagy tejesen elvész?hadtjuk írta:
Jacktor!Jacktor írta: A 6. érzék pl. vagy működik vagy nem, Olyan nincs hogy félig amik viszont pl. teljesítmény növelnek, azok 50%-on üzemelnek (pl. a -15% javítási idő -7,5%-on, de aktív)
Köszi. Ez alapján értem mi működik, mi nem „tanulás alatt”. A „Kapitányi képzettségek és fejlesztés”-be nem lehetne ezt beleírni (mármint az átképzést és lehetőségeit), mert ez szerintem olyan infó ami az újoncoknál mindig elő jön. Akár Trucker printscreen-jét is csatolhatod, mert ott feltételezésem szerint egy ezüstös képzés látszik.
Szia!stevedoki írta:
marcus írta: Sziasztok!
Szia JACKTOR!
Megcsináltam ami ötletet adtál,telepítsem újra az egész gépet,és egy szűz rendszerre rakjam a játékot,lehet nem pontosan így írtad,én megcsináltam de ugyan olyan szar a játék,270-es ping tegnap már az FPS-es 5-6 körül mozgott,és ugyan úgy lagol.Egy csatát mentem de senkit nem találtam el,elkezd a víz felgyűlemni a hajó elején és a végén,és nem megy sehova.Szinte minden le van véve alapra,olyan a hajó csak az ágyuk látszódnak,még a korlát sem látszik.Minden a LOW ra van állítva,és továbbra is azt tudom mondani a WORLD OF TANKS az tökéletesen fut.Mire sikerül belépnem a csatába a társaim hét határon túl vannak.
Milyen PC ez? Ne haragudj vissza olvastam, de nem találtam meg. Ha már friss telepítés, dx install megvolt? DX installer
Jóindulatú Farkas!Benign_Wolf33 írta: Nekem sose működött büntiben lévő kapitánynál a 6. érzék, de lehet figyelmetlen voltam, ahogy nem adott sohase plusz elhasználható skillt se a megfelelő kapitány skillre.
Ezüst képzépsnél az utolsó skill pont skill xp-it felezi mindig, magyarán elvész a szóban forgó xp
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.