Kérdések és válaszok

Több
9 éve 2 hónapja #4939 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Kérdések és válaszok

Artmis91 írta: Sziasztok!
Tegnap kezdtem a játékot és azzal kapcsolatban szeretném a segítségeteke kérni, hogy én az amerikai hajóval kezdtem, utánna megvásároltam a soron következő 2. hajót.
A kérdésem az lenne, hogy ha én ettől függetlenül még mindig az első hajóval akarok játszani, és az így összegyűjtött pontokból megtudom majd vásárolni a 3. hajót? vagy ahhoz muszáj a 2. hajóval játszanom?

Szia! Muszáj a T2-es hajóval menned, mivel az gyűjti az xp-t, amiből kifejleszted a T3-as hajót. Nyilván mehetsz az elsővel is, mert az gyűjt free xp-t, de az annyira lassú, hogy... szóval nagyon.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #4940 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Kérdések és válaszok

Artmis91 írta: Sziasztok!
Tegnap kezdtem a játékot és azzal kapcsolatban szeretném a segítségeteke kérni, hogy én az amerikai hajóval kezdtem, utánna megvásároltam a soron következő 2. hajót.
A kérdésem az lenne, hogy ha én ettől függetlenül még mindig az első hajóval akarok játszani, és az így összegyűjtött pontokból megtudom majd vásárolni a 3. hajót? vagy ahhoz muszáj a 2. hajóval játszanom?

A 2.-al kell összegyűjtened a megfelelő számú xp-t.

Több
9 éve 2 hónapja #4942 Írta: Jacktor
Jacktor válaszolt a következő témában: Kérdések és válaszok

Tengri írta: Szia Jacktor! Itt is készítesz mod pack-et? Feltölthetnéd azt amit használsz. Előre is köszönöm.

Kész. Tesztelni kéne (bár elvileg okés).

Több
9 éve 2 hónapja #4946 Írta: Artmis91
Artmis91 válaszolt a következő témában: Kérdések és válaszok
Köszönöm :)

Több
9 éve 2 hónapja #4966 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdések és válaszok
Ha a mostani frissítés bekavar a replayeknek akkor van-e lehetőség egy shadow server személyében a 4.0-ás verzió beszerzésének?

Több
9 éve 1 hónapja #4971 Írta: Jacktor
Jacktor válaszolt a következő témában: Kérdések és válaszok
Hagyd meg a mostani kliens úgy ahogy van (ne indítsd a launcher-t). Az új verziót pedig rakd fel nulláról egy tök másik helyre. Így (elvileg) ha a régebbi replayeket a régi klienshez társítod, akkor továbbra is le fogja játszani.

Oldalmegjelenítési idő: 0.246 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.