Kérdések és válaszok

Több
9 éve 3 hónapja #3063 Írta: Jacktor
Jacktor válaszolt a következő témában: Kérdések és válaszok
Azért majd a Kongo és a Fuso is elbírja majd a pontosságnövelő felszerelést ;)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #3066 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Kérdések és válaszok
Eddig kétszer vettem meg és kétszer adtam el a Myogi-t. Mindezt úgy, hogy az utódja (Kongo) nincs kifejlesztve. Egyenlőre elfogyott mind a türelmem, mind a szabad helyem. Majd talán egyszer, valami ínséges időben újra előveszem azt az ágat.

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #3079 Írta: koko1976
koko1976 válaszolt a következő témában: Kérdések és válaszok
Sziasztok!

Kapitány átképzésevel kapcsolatos kérdésem volna.
Volt egy furutaka cirkálóm (befejeztem a japán cirkáló ágat, annál a ***nál), és a kapitányt át vittem a japán romboló ágra. Átképeztem az isokazera, de az átképzésnél, nem adta föl, a 200000 kredites átképzést, illetve a free-t sem.
Így a kapitányi skillek, pirosak, és csak 50%-ot teljesítenek csak (úgy mint a wot-ban, mikor a legénységet nem képzed a következő tankra).
Csak az az érdekes, hogy usa ágon, is 5-ösnél tartok, a romboló/cirkáló/csatahajó triómnál, és ugye ott vittem végig a kapitányokat a kezdetektől, és semmi gond nem volt.
Lehet, hogy nem lehet más ágról -rombolóra cirkálóról- átvinni kapitányt?
Kreditem van rá, kb 1.5 millió csücsül, és 785 aranyam is van.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja koko1976 által.

Több
9 éve 3 hónapja #3080 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Kérdések és válaszok
Eddig minden - nemzeten belüli kapitányt át tudtam vinni másik hajóra. Képet légyszíves az esetről és meglátjuk merre tovább.

Több
9 éve 3 hónapja #3083 Írta: koko1976
koko1976 válaszolt a következő témában: Kérdések és válaszok
Rendben, délután majd hazaérek, és akkor tudok feltenni.

Több
9 éve 3 hónapja #3087 Írta: sandorati
sandorati válaszolt a következő témában: Kérdések és válaszok

Trucker39 írta: Eddig kétszer vettem meg és kétszer adtam el a Myogi-t. Mindezt úgy, hogy az utódja (Kongo) nincs kifejlesztve. Egyenlőre elfogyott mind a türelmem, mind a szabad helyem. Majd talán egyszer, valami ínséges időben újra előveszem azt az ágat.

Nekem a tegnapi Myogi-vásárlás teljesen elcseszte a délutánomat, olyan ideges lettem miatta, hogy abba is hagytam a játékot.
Nagy türelemmel, több százezer kredit, többezer xp felhasználásával, új kapitány képzése arannyal (amúgy ez a kapitányi képzés se egyszerű, bele lehet gabalyodni rendesen), stb. és 3-4 csatában megmutatta, hogy semmit nem ér....

Ahogy megvettem, el is adtam, ne is lássam a kikötőben... annyit értem el vele, hogy xp-farmolás, és szabad az út a következő hajóig... buktam egy rakás vele járó, addig sikeresen kifarmolt ellátmányt...

Ajánlat; aki nem akar szenvedni, ugorja át, amilyen gyorsan csak tudja.... egy aranyat se költsön rá.... :S

Oldalmegjelenítési idő: 0.225 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.