Kérdések és válaszok

Több
9 éve 3 hónapja #2856 Írta: Blacus
Blacus válaszolt a következő témában: Kérdések és válaszok
azt sajna nem csináltam

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #2858 Írta: Bard9999
Bard9999 válaszolt a következő témában: Kérdések és válaszok

Grievous írta: Tiertől függ, pl asszem a Yamatoé már lő (nem tudom fejből az adatokat). Nem azt csinálta, hogy egymás után lőtt az ágyúkkal? Én is azt csinálom, hogy nem egyszere, vagy egymás után rögtön, hanem egy kevesett várok (pl, mert úgy töltenek). A fajtát azért kérdeztem, hogy tudjuk milyen bb-ről van szó, pl Fusonak van 6 tornya.

Nem mindenki használ replay funkciót, én se :blush: De azért egy pontosabb helyzet leírás (hajótípus, map) segítene, mert lehet, hogy a mi bb-nk tüzelt, majd mögüle jött pár lövés (megesik)

Az Atlantának is 6 tornya van. Az valóban úgy lő mintha sose töltene. Mivel a tornyai magasak így távolról akár még csatahajónak is lehet nézni, ha valaki csak a nagy tornyokat figyeli.
Az szerintem nem is sűrűn látható hajó. Nekem is van, de már 100x megbántam. Hiába lő gyorsan ha a lőtávja 11 km. Azaz közelharcra jó, ahová viszont ritkán jut el. Mivel T7-es, így mire közelharchoz jutna, már régen szétlőtték távolról.

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #2859 Írta: Blacus
Blacus válaszolt a következő témában: Kérdések és válaszok
megismerem az iconját ne nézzetek hülyének meg a szakasztársamat se alig volt már hajó lassan lejárt az idő és mi maradtunk 1 oldalon azért mentem neki mert 11k hp-ja volt nekem bőven 20k felett és gyorsabb volt a töltés ideje mint a clevelandnak normál esetbe beveszek töle 1lövést ugrik 15k hp 5k marad de azzal leszedem a 11k hp-ját vígan míg újra tölt kap tőlem 3 sorozat és vége de nem így volt
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja Blacus által.

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #2860 Írta: Alex0303
Alex0303 válaszolt a következő témában: Kérdések és válaszok
Tudna valaki infót adni erről az új T-gomb alkalmazásról a cirkálóknál? Ez a Hydroacoustic Search?
Mire is jó ez pontosan?
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja Alex0303 által.

Több
9 éve 3 hónapja #2864 Írta: Jacktor
Jacktor válaszolt a következő témában: Kérdések és válaszok
Szonár és gyakorlatilag semmit nem ér (a proxy-spot távot növeli meg). Cseréld le/vissza az AA hatékonyságnövelő cuccra.

Több
9 éve 3 hónapja #2867 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdések és válaszok

Jacktor írta: Szonár és gyakorlatilag semmit nem ér (a proxy-spot távot növeli meg). Cseréld le/vissza az AA hatékonyságnövelő cuccra.

Haha! Hogy ha lehetne a most kapott hajóknál, de nem! Furunál csak a credit/goldos változatra lehet lecserélni :sick:
De jó, hogy kicsit megvariálta a megszokott billentyű elosztást, gép indítás helyet, mindig bekapcsoltam ma :woohoo:

Oldalmegjelenítési idő: 0.235 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.