Kérdések és válaszok

Több
9 éve 3 hónapja #3120 Írta: hadtjuk
hadtjuk válaszolt a következő témában: Kérdések és válaszok

Trucker39 írta: Úgy szépen, mint ennél a kapitánynál. Jól látható, ha az egeret ráviszed, hogy az 50%-s (ebben az esetben) büntetés mikor fog lejárni.
Ha jól számolom,, 2040 XP "múlva".

Trucker!
Amikor narancssárga a kapitány, akkor használhatja-e narancssárga tulajdonságait?
Én azt vettem észre, hogy nem a teljes/fél tudását xp-jét veszti el a kapitány büntetéskén, hanem mintha csak az utolsó kifejlesztésre váró kapitányi xp (vagy felét) kellene neki újból termelni büntetésként.
A meglévő, de nem felhasznált pontok elvesznek-e?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #3122 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Kérdések és válaszok
Jacktor ezt már korábban kifejtette. Olyan esetekben, amikor egy képesség "vagy igen, vagy nem " jellegű, akkor nem működik. Abban az esetben, mikor teljesítmény növelő jellegű a képesség, akkor viszont - százalékosan - működik.

Igen, a kérdésed további részére a válasz. Vagyis természetesen a következő szinthez szükséges XP feleződik le (200000 credit ellenében)

A meglévő, de felnem használt pontok nem vesznek el, csak addig nem látszanak, míg a büntetés aktív (ha jól emlékszem).
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja Trucker39 által.

Több
9 éve 3 hónapja #3123 Írta: koko1976
koko1976 válaszolt a következő témában: Kérdések és válaszok
Köszönöm, akkor ez kerülte el a figyelmemet:)
Végülis, renden van, az átképzés, de addig narancssárga, amíg be nem hozom a "lemaradást", itt a 2040 xp hátrányt.

Több
9 éve 3 hónapja #3128 Írta: hadtjuk

Trucker39 írta: Jacktor ezt már korábban kifejtette. Olyan esetekben, amikor egy képesség "vagy igen, vagy nem " jellegű, akkor nem működik. Abban az esetben, mikor teljesítmény növelő jellegű a képesség, akkor viszont - százalékosan - működik.

Igen, a kérdésed további részére a válasz. Vagyis természetesen a következő szinthez szükséges XP feleződik le (200000 credit ellenében)

A meglévő, de felnem használt pontok nem vesznek el, csak addig nem látszanak, míg a büntetés aktív (ha jól emlékszem).

Trucker!
„Olyan esetekben, amikor egy képesség "vagy igen, vagy nem " jellegű, akkor nem működik. Abban az esetben, mikor teljesítmény növelő jellegű a képesség, akkor viszont - százalékosan - működik.”
Erre tudnál példát mondani. Mert ezt most nem vágom. (Vagy ha egyértelmű Jacktor leírása linket is adhatsz. Mert én nem emlékszem rá.)
Az utolsóhoz: Az általad kitett képen látszik a két pont. Mondjuk azt, hogy fel tudod-e használni narancssárgán, azt nem tudom.

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #3130 Írta: Jacktor
Jacktor válaszolt a következő témában: Kérdések és válaszok
A 6. érzék pl. vagy működik vagy nem, Olyan nincs hogy félig :-) amik viszont pl. teljesítmény növelnek, azok 50%-on üzemelnek (pl. a -15% javítási idő -7,5%-on, de aktív)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja Jacktor által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: hadtjuk

Több
9 éve 3 hónapja #3132 Írta: hadtjuk

Jacktor írta: A 6. érzék pl. vagy működik vagy nem, Olyan nincs hogy félig :-) amik viszont pl. teljesítmény növelnek, azok 50%-on üzemelnek (pl. a -15% javítási idő -7,5%-on, de aktív)

Jacktor!
Köszi. Ez alapján értem mi működik, mi nem „tanulás alatt”. A „Kapitányi képzettségek és fejlesztés”-be nem lehetne ezt beleírni (mármint az átképzést és lehetőségeit), mert ez szerintem olyan infó ami az újoncoknál mindig elő jön. Akár Trucker printscreen-jét is csatolhatod, mert ott feltételezésem szerint egy ezüstös képzés látszik.

Oldalmegjelenítési idő: 0.231 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.