Kérdések és válaszok

Több
9 éve 3 hónapja #3088 Írta: hadtjuk
hadtjuk válaszolt a következő témában: Kérdések és válaszok
Harcostársak!
Sajnos nekem az átképzéssel kapcsolatban lenne néhány kérdésem:
1: Hogyan zajlik az aranyos átképzés? Nem a fizetés részére gondoltam… Hanem, a vesztességekre (az aranyon kívül).
2: Ezüstös átképzés esetén mennyi és milyen büntetést kapunk az aranyoshoz képest?
3: Ingyenes átképzés esetén mennyi és milyen büntetést kapunk az aranyoshoz képest?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #3091 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Kérdések és válaszok
Nem olyan bonyolult azért ez a kapitányi képzés.

Ha Doublon-ért (arany) képzed át, akkor nincs büntetés.
Ha 200 000 credit-ért akkor mindig ötven százalék a büntetés. Itt vigyázni. 2-s szintű kapitánynak is 50%, meg 8-s szintű kapitánynak is 50%. Ezt azért fontos kiemelni, ermt szintenként egyre több XP-re van stüksége a kapitánynak. Nem mindegy, hogy 1200 XP-nek vesszük a felét, vagy 16500 XP-nek.

A free képzés meg egyszerű. Átképződik, de nulla XP lesz a kapitányi képzettsége.

Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja Trucker39 által.

• singes
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 3 hónapja #3097 Írta: singes
singes válaszolt a következő témában: Kérdések és válaszok
Ahoy!

Olyan kérdésem lenne, hogy két hajómnál is az a helyzet, hogy a kapitánynál van 6. érzék (vagy mi itt a neve), és a kikötőben sárgán világít, csata közben pedig nem jelez. Rombolón kicsit rosszul szokott esni.

Mikor kikötőben ráviszem az egeret, vmi -50%-t ír meg vmi javítást.

Ötletek?

Több
9 éve 3 hónapja #3100 Írta: Black_Sheep_01
Black_Sheep_01 válaszolt a következő témában: Kérdések és válaszok

singes írta: Ahoy!

Olyan kérdésem lenne, hogy két hajómnál is az a helyzet, hogy a kapitánynál van 6. érzék (vagy mi itt a neve), és a kikötőben sárgán világít, csata közben pedig nem jelez. Rombolón kicsit rosszul szokott esni.

Mikor kikötőben ráviszem az egeret, vmi -50%-t ír meg vmi javítást.

Ötletek?

Ha kiképzed a kapitányod az adott hajótípusra (lásd a fenti hozzászólást), akkor lesz egy tanulóidőszak. Ez attól függ, hogy költesz-e rá ezüstöt vagy goldot. Az 50%-os képzés alapján 200k kreditet nyomtál el a képzéskor. A kapitányod képe alatt látni fogsz egy csíkot, ami jelzi, hogy mennyi xp kell, hogy az adott hajó kezelését megtanulja. Ezek után működni fog a 6. érzéked is.

Több
9 éve 3 hónapja #3101 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Kérdések és válaszok
Úgy szépen, mint ennél a kapitánynál. Jól látható, ha az egeret ráviszed, hogy az 50%-s (ebben az esetben) büntetés mikor fog lejárni.
Ha jól számolom,, 2040 XP "múlva".

Több
9 éve 3 hónapja #3103 Írta: Bard9999
Bard9999 válaszolt a következő témában: Kérdések és válaszok

koko1976 írta: Sziasztok!

Kapitány átképzésevel kapcsolatos kérdésem volna.
Volt egy furutaka cirkálóm (befejeztem a japán cirkáló ágat, annál a ***nál), és a kapitányt át vittem a japán romboló ágra. Átképeztem az isokazera, de az átképzésnél, nem adta föl, a 200000 kredites átképzést, illetve a free-t sem.
Így a kapitányi skillek, pirosak, és csak 50%-ot teljesítenek csak (úgy mint a wot-ban, mikor a legénységet nem képzed a következő tankra).
Csak az az érdekes, hogy usa ágon, is 5-ösnél tartok, a romboló/cirkáló/csatahajó triómnál, és ugye ott vittem végig a kapitányokat a kezdetektől, és semmi gond nem volt.
Lehet, hogy nem lehet más ágról -rombolóra cirkálóról- átvinni kapitányt?
Kreditem van rá, kb 1.5 millió csücsül, és 785 aranyam is van.

De lehet. Kattints a parancsnokra, majd alatta a jobboldali lehetőségre. 500 aranyba kerül a full átképzése, de lehet kreditért is ott ha jól emlékszem. Viszont kredit esetén nem lesz 100%-os.

Oldalmegjelenítési idő: 0.234 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.