Kérdések és válaszok

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #2831 Írta: Jacktor
Jacktor válaszolt a következő témában: Kérdések és válaszok
Az a baj hogy a BB-knél a nagyobb távolság miatt a hibák jobban kijönnek. Na meg hogy hajónként (ágyúnként) változó hogy mennyivel kell elé célozni a hajónak, hogy milyen gyors a lőszer (mármint az ellen sebességén és irányán kívül persze).
Pár hete volt egy olyan placebo érzésem hogy az amerikai BB-k lőszere gyorsabb.. aztán rájöttem hogy egyáltalán nem biztos, csak azokkal közelebbre kell mindig lőnöm...

Javaslom válassz az Aslain mod pack-ból egy célkeresztet és annak a skálabesoztásain próbáld meg kitapasztalni hogy milyen hajónak milyen messziről hány osztással éri meg elé lőni... na jól leírtam :-D az a baj hogy túl sok a változó, rá kell érezni.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja Jacktor által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #2832 Írta: Dzsinn
Dzsinn válaszolt a következő témában: Kérdések és válaszok

James Onedin írta: Üdv Urak!Olyan linket tudna nekem küldeni valaki,ahol a pontos célzást oktatják?Mert már az is megfordult a fejemben hogy nem tudok célozni csatahajóval. :) Jelenleg a Kongo-nál és a New Yorknál tartok,de nagyon nem érzem őket.Cirkálóval sokkal többet tudok sebezni.

New Yorkkal nincs bajom most már fullos,egész jó találataim vannak, de rám ne figyelj mert én állat vagyok és bemegyek vele a sürübe ;) :)

Több
9 éve 3 hónapja #2834 Írta: Blacus
Blacus válaszolt a következő témában: Kérdések és válaszok
srácok jelentem jelen vannak a cheatek a játékba az iménti csatába 1 csatahajóval küzdöttem face to face én a clevelandal voltam gyorsabban töltött mint én béta verzió és már feltörve gyönyörű

Több
9 éve 3 hónapja #2835 Írta: Jacktor
Jacktor válaszolt a következő témában: Kérdések és válaszok
Replay?
Mert hoyg simán lehet hogy rád lőtt az első ágyúkkal egy salvot, aztán mire rádfordultak a hátsók, azokkal is elengedett egyet.

Több
9 éve 3 hónapja #2837 Írta: Black_Sheep_01
Black_Sheep_01 válaszolt a következő témában: Kérdések és válaszok

Blacus írta: srácok jelentem jelen vannak a cheatek a játékba az iménti csatába 1 csatahajóval küzdöttem face to face én a clevelandal voltam gyorsabban töltött mint én béta verzió és már feltörve gyönyörű

Engem is lecheatereztek már, mert csatahajóval lőttem ki egy rombolót 8+km-ről. Valami célzáshack-et emlegetett, mert nem jön rá, hogy irányváltás nélkül hiába gyors, ha kiszámítható a mozgása.

Több
9 éve 3 hónapja #2838 Írta: Blacus
Blacus válaszolt a következő témában: Kérdések és válaszok

Black_Sheep_01 írta:

Blacus írta: srácok jelentem jelen vannak a cheatek a játékba az iménti csatába 1 csatahajóval küzdöttem face to face én a clevelandal voltam gyorsabban töltött mint én béta verzió és már feltörve gyönyörű

Engem is lecheatereztek már, mert csatahajóval lőttem ki egy rombolót 8+km-ről. Valami célzáshack-et emlegetett, mert nem jön rá, hogy irányváltás nélkül hiába gyors, ha kiszámítható a mozgása.

én szemtől szembe 6-7 km röl harcoltam vele és csak löt löt löt és löt

Oldalmegjelenítési idő: 0.251 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.