Kérdések és válaszok

• Krisztian
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #2632 Írta: Krisztian
Krisztian válaszolt a következő témában: Kérdések és válaszok
Igen, ez létező bug. A hajója fele kilóg a térképről, azt nem tudod meglőni, mert a térkép határán eltűnik a lövedéked. Nyilván ezt könnyű orvosolni, hogy 2 határ lesz, 1 textúra, meg azon belül 1 másik, amit majd jelöl kék vonallal, amin nem tudsz átmenni, gondolom. A szándékos kihasználás a gáz, velem is előfordul, hogy beleszaladok ebbe a textúra glitch-be, olyankor próbálok leghamarabb visszafordulni a térképre, és fair play-t játszani.
Más: A kis háromszög nálam is ott van időnként, de nem sikerült rájönni, az mit jelent.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja Krisztian által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #2636 Írta: VIZIKANDÚR
VIZIKANDÚR válaszolt a következő témában: Kérdések és válaszok
Na ezen én is csodálkozok mert én eleinte a nagy lődözés közepette mikor ott kötök ki a záróvonalon véletlenül,akkor ott bénázik nekem a csatahajóm,mert el akarom hagyni azt a csapdát..eközben csak úgy záporoznak rám a lövések,2-3 ellen hajójából...Nagy szívás mert szinte le vagyok bénulva,mozgásképtelenségre kárhoztatva...Szarrá lőnek mire ki tudok jönni onnan!...Most már nagyon figyelek rá,hogy még egyszer ne járjak igy... :sick:

Több
9 éve 3 hónapja #2658 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Kérdések és válaszok
Videó a fogyóeszközökről.

Több
9 éve 3 hónapja #2661 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdések és válaszok
Van bug :O Én csak akkor szoktam a pálya szélén lenni, ha nem veszem észre, hogy odáig jutottam (ekkor fordulok vissza a pályára).

Jut eszembe, az oldal tetején lévő "csónak" nem egy Kongo :silly:

Több
9 éve 3 hónapja #2823 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdések és válaszok
Tapasztalta azt valaki, hogy ha megnyomja a space gombot, akkor egy pillanatra megáll a hajó? :blink: (utána visszaugrik a helyére). Ilt néha zoomban ugrik a kép előre, mintha a szerver oldalhoz igazodna a kliens oldal

Több
9 éve 3 hónapja #2830 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Kérdések és válaszok
Üdv Urak!Olyan linket tudna nekem küldeni valaki,ahol a pontos célzást oktatják?Mert már az is megfordult a fejemben hogy nem tudok célozni csatahajóval. :) Jelenleg a Kongo-nál és a New Yorknál tartok,de nagyon nem érzem őket.Cirkálóval sokkal többet tudok sebezni.

Oldalmegjelenítési idő: 0.229 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.