- Köszönetek: 773
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Nem ingyen, csak majdnem, pontonként 1 doublon, vagyis pl 15 elosztott pontot 15 doublonért lehet resetelni, azért ez nagyon kevés...BAGETT írta: Lehet ingyen resetelni? Vagy ennyire jól el vagytok látva doublonnal?
rendben, akkor 5 év után alá is irhatjuk a békeszerződéstPzPuma írta: De ha tényleg érdekel majd a francia uralkodó megkapja. :
Grievous írta: Én az első soron gondolkodtam mit kéne választani, de az incoming-ot eddig se használtam, úgy vagyok, hogy ha látnak, így is úgy is engem lőnek "mert csak", akkor meg mindegy. Mindenkire a 2. skillt raktam balról (csökkenti a modulsérülést, asszem).
Ibuki kapitányára meg ráraktam egy gyújtás skillt a 3. sorból, asszem az ottani vagy a 4. sori AA helyett, remélem nem bánom meg.
Mydgard írta: Korrigalok. Ha jol ertelmezem a Situational Awarness (detected) alapbol megvan, skillpont nelkul mint eddig.
1. A Priority Target megmutatja hanyan celoznak a main batterykkel plusz informacio.
2. Az Incoming Fire Alert pedig azt jelzi, hogy konkretan mar lottek es mennek feled a lovedekek.
Nyilvan meg celzasnal celszru megzavarni az ellenfelet, mint amikor mar becelzott es lott, ott mar kevesbe tudsz korrigalni es talalatot fogsz kapni. Most ugy gondolom elsore, hogy a Priority jobb kepesseg.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.