- Köszönetek: 1654
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Tudod hogy van: eggyel kevesebben lőnek, már jó! Egy csatahajó 25-30 mp-ként lő, vagy talál, vagy nem. Ha talál, vagy nagyot üt, vagy nem.kg1003 beküldte:
(de nem lőnek feltétlenül, én sem biztos, hogy lövök arra amit céloztam, mert feltűnhet egy közelebbi, leharcoltabb, gyengébb páncélos)
406mm vs 88mm ? nem egyenlőtlen egy kicsit ?
Egyelőre olvasgatom (több más fórumon, oldalon) a véleményeket, észrevételeket a kapt pont elosztások kapcsán. Ma nincs játék, majd holnap osztok szorzok.leopardusz írta: PzPuma légy szives sorold fel a csatahajóid kapitányi pontelosztásait... Vagy egyelőre még te is tesztelgetsz-pár reset még hátravan...
Nem figyeltél a lényegre.kg1003 írta: Tudod hogy van: eggyel kevesebben lőnek, már jó! Egy csatahajó 25-30 mp-ként lő, vagy talál, vagy nem. Ha talál, vagy nagyot üt, vagy nem.
De egy tűzokádó cirkáló, ami 7-14 másodpercenkként 9-12 lövedékkel kínál... Idegesítő tud lenni!
leopardusz írta: Az incoming f.allert eddig nálam is csak a japán CA kapitányon volt, másra már sokalltam a 2 pontot.
A Priority sztem azért felesleges, mert ha épp egy himalája takarásában levő hajó is rád néz a hegyen át, azt is fel fogja tüntetni... Annak meg mi értelme?
PzPuma légy szives sorold fel a csatahajóid kapitányi pontelosztásait... Vagy egyelőre még te is tesztelgetsz-pár reset még hátravan...
az a tűzmegelőzés sztem nem ér meg 4 kemény pontot , ahhoz kevés az a százalék amit ad.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.