- Köszönetek: 301
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Köszönöm a választ ezért tetem fel a kérdést ,hogy ne a saját angol tudásomra hagyatkozzam(ami egyenlö a 0-val).Nik0nosz írta:
vcsaba1968 írta: Ennél böveben esetleges ajánlat ha kérhetem.
Első sorból Direction Center For Catapult Aircraft: két repülőd lesz 1 helyett (torpedó spotolás+légvédelem is erősebb) több nem is kell 1. sorból.
Második sorból: Expert Marksman (nálam több nem is nagyon jön szóba onnan, mert a 3-4-es szinten nagyon sok jó skil van inkább oda érdemes elkölteni) ott rajtad múlik mire fejleszted, lehet másodlagos (nem tudom amcsi BB-km ilyenek, de sztem kevésbe erősek ebben, nem túl érdemes azt húzni), légvédelem (ebben nagyon erősek érdemes lehet azt fejleszteni) vagy a concealment expertet is meg lehet fontolni Iowára (túlélésben sokat segíthet, meg nagy eséllyel te lősz előbb az ellenfélre).
Remélem tudtam segíteni
Nik0nosz írta:
vcsaba1968 írta: Ennél böveben esetleges ajánlat ha kérhetem.
Első sorból Direction Center For Catapult Aircraft: két repülőd lesz 1 helyett (torpedó spotolás+légvédelem is erősebb) több nem is kell 1. sorból.
Második sorból: Expert Marksman (nálam több nem is nagyon jön szóba onnan, mert a 3-4-es szinten nagyon sok jó skil van inkább oda érdemes elkölteni) ott rajtad múlik mire fejleszted, lehet másodlagos (nem tudom amcsi BB-km ilyenek, de sztem kevésbe erősek ebben, nem túl érdemes azt húzni), légvédelem (ebben nagyon erősek érdemes lehet azt fejleszteni) vagy a concealment expertet is meg lehet fontolni Iowára (túlélésben sokat segíthet, meg nagy eséllyel te lősz előbb az ellenfélre).
Remélem tudtam segíteni
Mydgard írta: Az Incoming Fire Alert nem jelzi, hogy peldaul rombolo poroszkal korulotted es szarra torpedoz. A Priority Target, az minden hajonal teljesen alap szerintem. Az Incoming Fire Alertet csak a papirtestu cirkalokra raktam fel.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.