- Köszönetek: 1488
Fujipapa írta:
Grievous írta: Én az első soron gondolkodtam mit kéne választani, de az incoming-ot eddig se használtam, úgy vagyok, hogy ha látnak, így is úgy is engem lőnek "mert csak", akkor meg mindegy. Mindenkire a 2. skillt raktam balról (csökkenti a modulsérülést, asszem).
Ibuki kapitányára meg ráraktam egy gyújtás skillt a 3. sorból, asszem az ottani vagy a 4. sori AA helyett, remélem nem bánom meg.
A gyújtás skill már csak 2% !!!! Erre az apróságra figyeljen mindenki!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Mydgard írta:
Nik0nosz írta:
Mydgard írta: Korrigalok. Ha jol ertelmezem a Situational Awarness (detected) alapbol megvan, skillpont nelkul mint eddig.
1. A Priority Target megmutatja hanyan celoznak a main batterykkel plusz informacio.
2. Az Incoming Fire Alert pedig azt jelzi, hogy konkretan mar lottek es mennek feled a lovedekek.
Nyilvan meg celzasnal celszru megzavarni az ellenfelet, mint amikor mar becelzott es lott, ott mar kevesbe tudsz korrigalni es talalatot fogsz kapni. Most ugy gondolom elsore, hogy a Priority jobb kepesseg.
Ezek az igazi pontrabló felesleges skillek nálam. Aki figyel a játék közben az úgyis látja. Én speciel egyik hajóra se teszem fel ezeket. Sajnos sok pontot elrabol a többi sokkal drágább és hasznosabb skillekből.
Az lehet, de 1 db 1-es skillt muszaj felraknod, hogy elerd a dragabb es hasznosabb skilleket. Preventive Maintance csak a DD-knel johet szoba, marad a +repulo. 1 potty a 19-bol.
Nekem kifejezetten hasznos, hogy:
1. Latom mikor vagyok detected, ugye alapbol.
2. Latom mikor es hanyan kezdenek el becelozni, onnantol lehet sebesseget valtani, kanyarodni fedezeket nezni. Nekem igy a logikus.
En ezekkel a katapult fighterekkel ugy vagyok, hogy jo hogy vannak, de minek!? Jol elrepkednek maguknak ossze-vissza, de sok hasznot nem hajtanak.
leopardusz írta: Az h a annyival lassabbak a repcsik, nem hátrány? A vadász eddig hasznos volt nálam is...
Nik0nosz írta:
leopardusz írta: Az h a annyival lassabbak a repcsik, nem hátrány? A vadász eddig hasznos volt nálam is...
2x annyi van és csak 20%-kal lassabbak. BB-nél ráadásul csak 90 mp-ig vannak már fent ugye.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.