- Köszönetek: 1225
hadtjuk írta: Tegnap próbáltam a Leviatánt (BB-t). Én ha megnyomtam a pontos lövést egy salvo-t tudtam ellőni vele, mert mire betöltöttem (30 mp), már lejárt a pontosítás.
Ellenben az ellen BB-je 3 salvot lőtt el 10 mp időközönként. Ezt milyen kapitányi beállítások és felszerelésekkel lehet elérni? Akarom kérdezni ti hogy osztottátok be a 19 pontot a három kapitánynál?
Illetve még milyen felszerelést (álcát?) raktatok fel a 3 hajóra?
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Akkor ezt benéztem.Grievous írta: 10 sec alatt csak az Octopus (mogami) lő a 155mm-es lövegeivel.
Hol az nyűbe kell meglőni egy leviatánt, hogy egy salvoból kiszed?[DPH] Greendevil97 írta:
hadtjuk írta: Tegnap próbáltam a Leviatánt (BB-t). Én ha megnyomtam a pontos lövést egy salvo-t tudtam ellőni vele, mert mire betöltöttem (30 mp), már lejárt a pontosítás.
Ellenben az ellen BB-je 3 salvot lőtt el 10 mp időközönként. Ezt milyen kapitányi beállítások és felszerelésekkel lehet elérni? Akarom kérdezni ti hogy osztottátok be a 19 pontot a három kapitánynál?
Illetve még milyen felszerelést (álcát?) raktatok fel a 3 hajóra?
Na itt van egy két furcsa dolog
1) festés nem lehet megváltoztatni a hajókon, maximum zászlót tenni. az egyetlen modul amit meg fel lehet tenni pénzkidobás, mivel detonálás esélyét csökkenti, de az itt alapból ki van kapcsolva
2) igen, a pontos lövés pont arra elég, hogy egy salvót elengedj... na de ha jól céloztál, egy egész csatahajót kiszedhetsz vele!
3) kapitány skillekből ami minden hajóra fontos az az adrenalin rush és superintendent
4) 10-mp es BB lövés lehetetlen. Az egyetlen dolog amivel lecsökkenhet a töltésidőd, az az adrenalin rush, de azzal is max 20-ra kb.
De mind ha mostanában -60%-os leárazásokban lennének a felszerelések.leopardusz írta: Igen, ami ráteszel ezekre a sátáni hajókra, kivonásukkor ingyen leszerelődnek és bekerülnek a depódba.
Érdemes ha közben féláron kapható felszerelés, full felruházni őket, s igy később a depóba visszakapod...
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.