Nagyon idegesített ez a Hakuryu ... nekem a japán cv mindig is a torpedózásról szólt, de ezzel egyszerűen nem ment. 78k átlagsebzésem volt vele, míg a Midway - jel 118k
Aztán ma lecseréltem a 4 fős torpedó bombázókat, a 2 fős rajra
Hát így már mindjárt más ... így meglenne/meglesz ezzel is a +100k átlagsebzés
Ismerös megkért, hogy segítsek neki az exeter maratonnál, mert vagy nincs cv ellennél vagy totál máshol van. 2 Ranger és egy Hermes csatát menünk, utóbbinál ő nicholassal jött, 2 t4 cv-t kakpott, 38 repcsit összekapart végül, én meg 8k dmg-gyel zártam Xd
nekem csöppet idegen így a cv-zés,, torpedó ledobásnál gond, hogy ugye nincs ami segítsen, mint dd-knél van, rocket squad lassan fordul és 5 sec alatt kell támadnia normálisan kb, dive bomber meg megint külön "állatfaj"
na, most furiousra gyűjtsük a pontokat, remélem meglesz, az ezüst érméket jól rémlik, hogy átválthatóak a másikra, vagy az más volt?
igen, 2 félét lehet fejleszteni, egy 2 főst, vagy 4 főst
A 4 fős rajnál lassú torpedók vannak, a 2 fős rajnál mint most megtudtam gyorsabb torpedók vannak, és így már eredményesebb lettem.
Nekem a 8 km torpedó típus van felszerelve. Most mentem egy csatát mérgemben, mert nagyon birka játékosok voltak eddig. Ez végre egy jobb csata volt. Találatom is volt torpedóval. Szerintem használható ez is. Majd ha lesz rá XP keret, azért kipróbálom a másik verziót is, csak még nincs sajnos kifejlesztve.