70 gépet lőtt le a hordozó, 16-ot a vadászaid...húúúúú....nem semmi
Tényleg kár,hogy nem nyertetek, szép csata lehetett a Saipan-nal, nem rajtad múlt...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Trucker39
A csata végén maradt nálunk 2 cirkáló meg a Saipan. A cirkálóknak alig volt HP. Odaát egy csatahajó, meg a két hordozó. Kértem, hogy a cirkálók jöjjenek közel hozzám. Nem érdekelte őket. A térkép két, egymástól távoli pontján próbáltak hajókázni. A csatahajót gyorsan kiszedtem, pedig rakták rendesen felé a vadászokat. Ilyenkor jó a Saipan. Kevés géppel is tud hatékonyan támadni.
A két cirkálót már nem tudtam megvédeni, mert ahhoz rajt kellene indítani, de minden nullán állt. Elindultam a középső foglaló pont irányába, hogy ne tudják visszafoglalni. Közben a T6 hordozót támadtam, sikertelenül, mert menekülőre fogta, míg a Lexington jött be középre. foglalni. Már alig volt nekem is HP-m, mert a két hordozó azért osztotta rendesen. Már csak az volt a célom, hogy minél több sebzést osszak és megvédjem a két pontot és lehetőleg ne süllyedjek el, mert azonnal lost. Még kellett volna 2-3 perc és a mi pontunk megelőzi az ő pontjaikat. Sajnos letelt közben az idő.
Az eset után elmentem egyet sétálni a friss levegőn. Kicsit sok volt a gyenge játékosok mutatványaiból.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Sith7, leopardusz, llw99