Biztos vagy benne, hogy Akagi jó kapitánynak? Még elfogynak a repcsik, mert megeszi annak okán, hogy nincs elég bauxit a hajón (kaja :V amúgy kc-ban bauxittal töltöd újra a repülőket ha lelőttek egyet is legalább)
Én várakozok a megvétellel, a prémnapot fölösen nincs kedvem kidobni, de arra kiváncsi vagyok ,hogy mennyi ezüstöt lehet szerezni, mert igazából tlaná az a gyenge láncszem ennél a trio begyüjtésénél (aztán meg kiderül később, hogy a másik Xd )
A rakétás gépei a szokásosak. A torpedós gépek is.
Ami fura volt, az a bombázó gép. Három gép van egy rajban és egyszerre egy bombázik. Úgy mint a torpedóvető gépeknél. Itt az a fura, hogy az animáció szerint zuhanóbombázás lesz. E helyett a célzó kör nem a már megszokott mozgást végzi, hanem egyre gyorsulva és fókuszálva rohan gyakorlatilag a cél felé, majd jó alaposan túl is rajta.
Ez valami fura, talán siklásból végrehajtott bombázásféle lehet. Eléggé máshogyan kell használni, mint az eddigi bombázókat.
Nem nézegettem róluk videókat, talán ezért ért meglepetésként a dolog.
A kapitány meg köszöni szépen, jól meg van a hajóján. Szegény ARP Kongou van bajban. Ketten is lettek valami bug miatt, így az egyikük megörökölte a T6 japán hordozót.
Nem bug, anno adtak egy 2. darabot mindegyikből, én a kisebbiket el is küldtem, helyet fölöslegesen ne foglaljon, úgy se használom őket
Yep, a zuhanóbombázóik nem úgy támadnak mint a japán és amcsi, nekem talán ez jobban kézre állna, így videók alapján. Reggel néztem egy Graf Zeppelin visszajátszást, ahol 250k dmg-es bukót ment (de mondta benne, hogy milyen rossz mikor AP bombákkal csak 3k-kat sebzett, ennyi sebzés mellett azért nem rossz Xd ), ott picit hasonló a brithez, de félúton van a japán/amcsi és a brit között, picit felemelkedik a raj, majd átmegy zuhanásba, kár, hogy nem stuka-kat raktak ide
Vissza lehet adni Free XP-ért, még majdnem egy hónapig. Én is gondolkodom rajta, de kivárok még pár mini patch-et, hátha jobb lesz.
Nagyon nehéz jól belőni, mert ha túl erősek a CV-k, akkor a többiek hőzöngenek (joggal) ha meg túl gyengék akkor meg senki nem fog CV-vel játszani. Ebben megtalálni a jó balanszot....háát..sok sikert WG.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Mcarthur73