Én DD-zni szeretek.
Ami bosszant: Vannak olyan ágak, amik nem tudnak a repülőgépek ellen védekezni. Ilyen a PA ág. Tegnap Fushun-ban vagy Icarus-ban megtalált egy rakétás raj egymagamban. (Foglalásból mentem volna segíteni felderíteni az ellen rombolóját, aki egy BB-ket fenyegetett. A repülők a BB támadták volna, de szerencsétlenségemre pont útba estem. Már nem emlékszem, hogy a füstöm betöltött-e.) Veszteség nélkül kikapott vagy 3-4 rácsapásból 3/4 Hp-ról.
Tulajdon képen az ilyen gyenge légvédelemmel rendelkező rombolók arra vannak kárhoztatva, hogy jó légvédelemmel rendelkező cirkálókat vagy csatahajókat kísérjenek, ha van CV a csatában.
Szerk: Nem az bosszant, hogy egy CV-s raj ki tud nyírni egy rombolót ha az nem tud füstbe menekülni. Hanem az, hogy egyetlen gépet se szedtem le. Ha támadásonként levettem volna egyet az égről azzal már meg lennék elégedve...
Érzésem szerint egyre kevesebb a CV. Most már ritkaság számba megy, ha oldalanként van egy pár, és a csaták felében nem is találkozom CV-kel. (Főleg 6 tier-ben játszom.)
A küldetések közül a lőj le X repülőt feladatok tűnnek a legnehezebbnek.
Ez egyrészt adódik a CV-k fogyásából, másrészt, a repülősök egyre hatékonyabban tudják megtartani repülőgépeiket. Akarom mondani, aki megmarad CV-knél, az mostanra kitanulta, mit, hogyan érdemes támadni.
A CV rework megtanított arra, hogy jobban figyeljek a csapattársaimra. (Azért még ez nem megy annyira jól.) Ha 2-3 vagyunk a repülőgépek vagy elkerülnek (Sajnos ez a jellemzőbb.) vagy elfogynak. (Számomra ez utóbbi a kívánatosabb.)
Jut eszembe a repülőgépek sebzéséért is kéne valamit adni. Tegnap kísértem egy BB-t.
Na jó, jó... Szóval előre ügettem RR-el.
Az amikor láttam, hogy az én oldalamon jön a repraj
, akkor hátra arc és futottam a legközelebbi BB-hez.
Szerencsétlenségére a raj is a BB vette célba.
Már megkezdte a sülyedést, amikor felderített engem is.
Iszonyat megszórtam, de rám már nem tudott torpedót dobni.
A sérült gépeket, meg mint ha szüret lenne, úgy szedte le a BB.
Mondjuk ehhez kellett a BB túloldalán egy cirkáló is.
Azután hanyagolta ezt az oldalt a CV-s...