Az nem az amcsi ág kapta inkább? Rangerrel próbáltam scenarióban, ott nem éreztem gondod a rakétásokkal (jó, azok szélesen lövik, japánok meg hosszában)
Oh dear, 8.1 incoming, brit cv-kkel, már várom, hogy első nap tele legyen a várólista t8-as brit cv-vel, f2p okán... (jó, ha jól láttam 2 dolgot kell összekaparni, hogy megvegye az ember a cv-jét, de gondolom mindkettő esik prémből, azt most nem figyeltem, hogy mi van benne pontosan, csak a hajódropolási eshetőséget, de meh, az se fogott meg...)
Jó, valszeg hagyom a cv-ket a francba, rangerrel próbáltam randomot menni, de pf, beszükülve is misselnek a he bombázók/rakétás repcsik? wtf, első meccsen még a csapat is az ellen volt ,hogy nyerjünk, komolyan...
Utána meg +2 tier, hogy SEMMIT E CSINÁLJAK VÉLETLENÜL SE -.-"
Mikor én vagyok cv-vel akkor totál nem érzem azt, hogy valami OP dologgal mennék, de mikor ellenem jön egy akkor igen. Most t10-es cv-vel kéne mennem ,hogy érezzem az erejét? Moskvaval alig tudtam leverni egy midwaynek a gépei, le is vitte a hp-mat az egyik torpedó támadásánál mert épp annyit fordultam ,hogy a sziget sarka megfogjon, az AA boostom + sector átrakásommal is letudta röhögve dobni a 6 torpedót mielött leszedtem volna egy gépet is a rajából (50-50-100%-os volt az AA állapot, nem rémlik melyik van felül, de így könnyebb leírni ahogy fentről volt lefele)
Külön nem írtak róla, de nem lepődnék meg rajta, ha nem minden módosítás jelenne meg a patch log-ban.
Jelentőséget tulajdonítok annak is, hogy az általam nagyra tartott Farazelleh, kínai szerveren játszik, ahol még a hagyományos CV van, illetve, más játékokkal játszik.
Utolsó szerkesztés: 5 éve 8 hónapja Trucker39 által.
Minonak változtattak az AA-ján egy picit, mert erős volt, ennyi a hivatalos, nem hivatalosan meg passz
most rakom fel az 1-2 megszokott módomat, utána ránézek, hogy a cv állománnyal mi történik csatában mikor ellenem vannak.....