Az nem lenne rossz, habár most annyira nincs mit resetelnem Xd
Hát ja, még furcsa az AA rendszer, ezen nemtom variálnak-e. Meg nem tudom, hogy a reworkre most pozitív vagy negatív véleményem legyen, mert nehezebb a rajokat általában lelőni, ha le is lövöd jön a következő raj, saját cv nem tud annyit segíteni mint anno. Meg a dd-k helyzete ugye. Csak látom, hogy a cv-sek is szenvednek néha, ami meg a másik oldal....
Téma zárolva.
vcsaba1968
Látogató
5 éve 9 hónapja - 5 éve 9 hónapja#58057Írta: vcsaba1968
Miért? Még 8.4-es változás még odébb van
https://pbs.twimg.com/media/Dz10GlUXcAAz99X.jpg:large
Mentem egy kört shoukakuval mert kellett 300 xp, csoda folytán t7-8-as mm, de pink kaga mellettem? (gondolom be akart menni az egyik helyre, csak autopilot úgy vitte, hogy nekemjött és vesztettünk pár hp-t)
Kérdés ,hogy a csapat mennyire nem tett hozzá, dallass afk volt, nemtom hogy kapott végül 10 xp-t....
Az a video 8.0 alatt készült. Azóta kijött két hot fix is. Az első gyakorlatilag tönkre vágta a hordozókat T8 felett. A második hot fix kicsit finomított a dolgokon, de nagyon keveset. Konkrétan 5%-l csökkentették az AA-k értékét.
A Dev blog-n épp ma írtak róla, hogy még rengeteg, különféle egyensúlyozás várható egészen ... így van a 8.4 verzióig, ha jól értelmeztem a dolgokat.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: hadtjuk, Sith7