Prémium csatahajók

Több
8 éve 2 hónapja #25417 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

BigaC írta: nekem valahogy ez a Scharnhorst nagyon bejön, tényleg seggberakja a cirkálókat :)

Délután,már a süllyedésem után tovább néztem a csatát.Egy Scharnhorst,egy Iowa-val küzdött.Az Iowa nem nagyon bírt vele,mert nem mutatta az oldalát.A Scharnhorst viszont állandóan ki gyújtotta.Érdekes volt nézni.A Scharnhorst gyújtogató plecsnit kapott.Íme a bizonyíték,le is fényképeztem. :)
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: VIZIKANDÚR

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 2 hónapja #25421 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Én jingles vidije miatt a másodlagosát mondanám nem túl jónak, legtöbbje hátul van. De a main guns eloszlása nem rossz, csak furcsa nekem ez a 2x 4 löveg. Eddig nem is igen láttam még ilyent :D (nem is kutattam utána, valahogy a hajók annyira nem fogtak meg anno)

Arizona mennyivel másabb, mint egy NM? Kinézetileg kb ugyanannak látom, tripla csövű tornyok, közel hasonló testfelépítés, ok, a tornyok teteje vörös.
Texas meg egy sima New York sok AA-val (végül is, ugyanaz a hajóosztály, milyen eltérést várnék ekkor?)

Több
8 éve 2 hónapja #25426 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
A Dunqerque kb olyan stilust igényel, mint az Izumo sztem. Azt pedig sokan szidják errefelé... :whistle:

Több
8 éve 2 hónapja #25434 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Azért Izumoval, ha nincs meg 60k sebzés+ sok hp-d a meccs végére, könnyen hitelbe vágna, ha volna ingame credit hitel :whistle:
Alternatív credithozónak talán jó, ilt ha lesz egyszer francia ág, akkor lesz előre rá egy hajó, ahogy a páran csinálhatták azt, hogy a Tirpitz kapitányáét most átképezték bb-re (én megtettem volna, ha lenne sok skilles német bb kapitányom :D )

nem rossz az a 330-as löveg, t5-ösök ellen :blush:

Több
8 éve 2 hónapja #25435 Írta: VIZIKANDÚR
VIZIKANDÚR válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

James Onedin írta:

BigaC írta: nekem valahogy ez a Scharnhorst nagyon bejön, tényleg seggberakja a cirkálókat :)

Délután,már a süllyedésem után tovább néztem a csatát.Egy Scharnhorst,egy Iowa-val küzdött.Az Iowa nem nagyon bírt vele,mert nem mutatta az oldalát.A Scharnhorst viszont állandóan ki gyújtotta.Érdekes volt nézni.A Scharnhorst gyújtogató plecsnit kapott.Íme a bizonyíték,le is fényképeztem. :)

..
Egy ilyen plecsnit én is kaptam anno...pedig amin meglepődtem,hogy nem repesszel tüzeltem... :woohoo: ;)
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin

Több
8 éve 2 hónapja #25463 Írta: Grobari
Grobari válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Nos osztottam szoroztam és most bejelentem milyen prémium csatahajót veszek a tirpizmellé kapott dublonból nehogy a végén miattam ne aludjon valaki az éjjel! a választásom pedig: Megvárom amíg valamelyiket leárazzák és arra költöm el köszönöm a tanácsokat

Oldalmegjelenítési idő: 0.333 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.