Prémium csatahajók

Több
8 éve 2 hónapja - 8 éve 2 hónapja #25383 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Ez az Alföldi/Borsodi Betyár fokost ütött a fejembe... lehet, az ötös másodlagos ágyús skillt átcserélem a négyes kézi AA-ra és akkor az 1-es +AA-t is be tudom kapcsolni. Hmmmm... meditálok még rajta.

Mydgard: a spotter repcsi helyett a vadász a Tirpitznél alap – szerintem legalábbis. :)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 2 hónapja Szete58 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 2 hónapja - 8 éve 2 hónapja #25384 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

Szete58 írta: Ez az Alföldi/Borsodi Betyár fokost ütött a fejembe... lehet, az ötös másodlagos ágyús skillt átcserélem a négyes kézi AA-ra és akkor az 1-es +AA-t is be tudom kapcsolni. Hmmmm... meditálok még rajta.

Mydgard: a spotter repcsi helyett a vadász a Tirpitznél alap – szerintem legalábbis. :)

Miattam ne tedd Szete bátya,én is csak tesztelem még.De sajna az én Tirpitzem kedvenc cv csemege.Ha ennyire szeretnek,szeretném egy kicsit viszonozni...Most is húzom a német bb ágat,még a 4.szinten tartak.A top hajók 2db 5-ös cv.Nagyon jó ez így.....
Utolsó szerkesztés: 8 éve 2 hónapja James Onedin által.

Több
8 éve 2 hónapja - 8 éve 2 hónapja #25391 Írta: Mydgard
Mydgard válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
#25377 leopardusz

Az a gond, hogy matematikai anomalia amit irsz, mert csak 19 skill pont lesz es a legvege gondolom extrem lassu. ;)

Nezzuk a kovetkezo variaciot, en alapbol ezeket tervezem rakni a Tirpitzre:
1 p - Basics of Survivability
2 p - Expert Marksman
3 p - High Alert
4 p - Advanced Firing Training
5 p - Concealment Expert VAGY Jack of All Trades, meg nem dontottem illetve fogalmam sincs melyik lenne a jobb. Az alca upgrade + capitain skill 12,3 km-re viszi le az eszlelehetoseget, ami a horror 21,4-es lotavolsaggal tud meglepeteseket okozni.

emelle meg befer 3 p + 1 p vagy 4 p, azaz Superintendent + valami 1-es VAGY Manual Fire Control for AA Armament.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 2 hónapja Mydgard által.

Több
8 éve 2 hónapja #25394 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Én a superintendentet a high allert helyett mondtam, s a második 4es skillt meg az 5ös helyett... ;)

Több
8 éve 2 hónapja - 8 éve 2 hónapja #25395 Írta: Grobari
Grobari válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Sziasztok megszeretném vásárolni a Tirpiz csatahajót egy csomagban amiben kapok mellé 7500Dublont
Ebből a dublonból venni szeretnék egy másik prémium hajót először a Saipanra gondoltam de erős vacilálást követően a USS Arizónát szeretném mellé megvásárolni mi a véleményetek róla?

Ami még szóba jöhet az Arizóna helyett az a Texas attól függ melyik a jobb hajó de várok szivesen tippeket tapasztalatokat hogy mit érdemes megvenni a Tirpiz mellé Kreditvadásznak :)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 2 hónapja Grobari által.

Több
8 éve 2 hónapja #25398 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

Grobari írta: Sziasztok megszeretném vásárolni a Tirpiz csatahajót egy csomagban amiben kapok mellé 7500Dublont
Ebből a dublonból venni szeretnék egy másik prémium hajót először a Saipanra gondoltam de erős vacilálást követően a USS Arizónát szeretném mellé megvásárolni mi a véleményetek róla?

Ami még szóba jöhet az Arizóna helyett az a Texas attól függ melyik a jobb hajó de várok szivesen tippeket tapasztalatokat hogy mit érdemes megvenni a Tirpiz mellé Kreditvadásznak :)

Szerintem vedd meg a Tirpitzet egyedül,anyagilag is (nem kicsit) jobban jársz....

Oldalmegjelenítési idő: 0.312 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.