- Köszönetek: 2295
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Miattam ne tedd Szete bátya,én is csak tesztelem még.De sajna az én Tirpitzem kedvenc cv csemege.Ha ennyire szeretnek,szeretném egy kicsit viszonozni...Most is húzom a német bb ágat,még a 4.szinten tartak.A top hajók 2db 5-ös cv.Nagyon jó ez így.....Szete58 írta: Ez az Alföldi/Borsodi Betyár fokost ütött a fejembe... lehet, az ötös másodlagos ágyús skillt átcserélem a négyes kézi AA-ra és akkor az 1-es +AA-t is be tudom kapcsolni. Hmmmm... meditálok még rajta.
Mydgard: a spotter repcsi helyett a vadász a Tirpitznél alap – szerintem legalábbis.
Szerintem vedd meg a Tirpitzet egyedül,anyagilag is (nem kicsit) jobban jársz....Grobari írta: Sziasztok megszeretném vásárolni a Tirpiz csatahajót egy csomagban amiben kapok mellé 7500Dublont
Ebből a dublonból venni szeretnék egy másik prémium hajót először a Saipanra gondoltam de erős vacilálást követően a USS Arizónát szeretném mellé megvásárolni mi a véleményetek róla?
Ami még szóba jöhet az Arizóna helyett az a Texas attól függ melyik a jobb hajó de várok szivesen tippeket tapasztalatokat hogy mit érdemes megvenni a Tirpiz mellé Kreditvadásznak
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.