Prémium csatahajók

Több
8 éve 2 hónapja #25370 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

Szete58 írta: Segond! Eleve írtam, hogy mindenki úgy skillezzen, ahogyan kézre áll neki a hajó. Meggyőzhető vagyok, ha valaki úgy gondolja, másként köllene inkább elosztani a kapitányi pontjaimat a Tirpitzre! :)

Én senkit sem akarok meg győzni.Csak közben agyaltam.Az én legnagyobb ellenségeim mindig a cv-k voltak,(utálom is őket rendesen),ezért csináltam így. :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 2 hónapja - 8 éve 2 hónapja #25377 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

Mydgard írta: A 4-esek kozul az Advanced Firing Traning megy, de a Manual Fire Control for AA Armament kezi sz*rakodas miatt nalam kimarad, van epp mire figyelni jatek kozben (celzas, szigetek kerulgetese, torpedok stb.)

Mivel en a legvedelmi repcsi helyett a spottert hasznalom, elsore felraktam a 3-as Superintendentet, de az oriasi cooldown miatt (6 perc) 4-bol lesz 5 adag, amit lehetetlen a 20 perc alatt felhasznalni, ugyhogy inkabb csak a High alert megy.

Crew Skills

Csatahajóval nem megyünk szigetek közelébe, hogy kerülgetnünk kelljen őket B) , pláne olyankor semmiképp, amikor repcsik is meglephetnek! Szigetek közt az kész halál. amugy meg, ha a 4es skill nélkül is ráakasztod a közeledő repcsikre a légvédelmet, kétszer annyit fogsz lelőni belőlük, szóval érdemes megtanulni használni ;)

Kettő. Csatahajóra érdemes, sőt ajánlott a Superintendent, de semmiképp nem az extra repcsi miatt, hanem az extra hp feltöltés miatt... ;)

Amugy az a kézi légvédelmi 4es skill hogy is müködik? a 85mmesn;l nagyobbakra hat vagy a kisebbekre? :S
Utolsó szerkesztés: 8 éve 2 hónapja leopardusz által.

Több
8 éve 2 hónapja #25378 Írta: James Onedin

leopardusz írta:

Mydgard írta: A 4-esek kozul az Advanced Firing Traning megy, de a Manual Fire Control for AA Armament kezi sz*rakodas miatt nalam kimarad, van epp mire figyelni jatek kozben (celzas, szigetek kerulgetese, torpedok stb.)

Mivel en a legvedelmi repcsi helyett a spottert hasznalom, elsore felraktam a 3-as Superintendentet, de az oriasi cooldown miatt (6 perc) 4-bol lesz 5 adag, amit lehetetlen a 20 perc alatt felhasznalni, ugyhogy inkabb csak a High alert megy.

Crew Skills

Csatahajóval nem megyünk szigetek közelébe, hogy kerülgetnünk kelljen őket B) , pláne olyankor semmiképp, amikor repcsik is meglephetnek! Szigetek közt az kész halál. amugy meg, ha a 4es skill nélkül is ráakasztod a közeledő repcsikre a légvédelmet, kétszer annyit fogsz lelőni belőlük, szóval érdemes megtanulni használni ;)

Kettő. Csatahajóra érdemes, sőt ajánlott a Superintendent, de semmiképp nem az extra repcsi miatt, hanem az extra hp feltöltés miatt... ;)

Amugy az a kézi légvédelmi 4es skill hogy is müködik? a 85mmesn;l nagyobbakra hat vagy a kisebbekre? :S

+100% másodpercenként,a 85mm feletti lövegekre.Nem tom hogyan fog bevállni,még tesztelem.Az előbb 4-es hajóval 20 repcsit szedtem le,szerintem az nagyon jó.

• Hellgor70
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 2 hónapja #25379 Írta: Hellgor70
Hellgor70 válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

James Onedin írta:

Phaser írta: Ha valakit érdekel a Dunkerque (Tier 6) az most 6400HUF-ért megveheti a prémium shop-ban.

wiki.wargaming.net/en/Ship:Dunkerque

Az előbb találkoztam vele.Figyelem azt olvastam róla hogy könnyen el száll a löveg torony,és így már csak 4 löveg marad!!

Üdv.

"Mutyukival" mentem és én is találkoztam vele. ;)

De amint láttam a tulaja nagyon féltette, nem is nagyon mert csatába bonyolódni senkivel, (azért én köszöntem a franciának ;) ) pedig egy Clevelandel volt szakaszba....

Biztos "belövésen" volt vele. :cheer:
Mellékletek:

Több
8 éve 2 hónapja #25380 Írta: James Onedin

Crew Skills

Ezt majd lehet hogy át gondolod,amikor nyeled be a torpedókat,és a gyújtó bombákat.... :)

Több
8 éve 2 hónapja #25381 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

James Onedin írta: +100% másodpercenként,a 85mm feletti lövegekre.Nem tom hogyan fog bevállni,még tesztelem.Az előbb 4-es hajóval 20 repcsit szedtem le,szerintem az nagyon jó.

ja, az jó akkor. nem tudtam h melyire hat, s ha a kisebbekre, annak nem sok értelme van. de a nagyobbaknak van nagy látávuk, azokon már tényleg hasznos lehet. Persze amig oda eljut az ember egy 4es skill után, h ujra összegyüljön 4 pont.... :whistle:

Oldalmegjelenítési idő: 0.281 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.