- Köszönetek: 319
Grobari írta: Sziasztok megszeretném vásárolni a Tirpiz csatahajót egy csomagban amiben kapok mellé 7500Dublont
Ebből a dublonból venni szeretnék egy másik prémium hajót először a Saipanra gondoltam de erős vacilálást követően a USS Arizónát szeretném mellé megvásárolni mi a véleményetek róla?
Ami még szóba jöhet az Arizóna helyett az a Texas attól függ melyik a jobb hajó de várok szivesen tippeket tapasztalatokat hogy mit érdemes megvenni a Tirpiz mellé Kreditvadásznak
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Grobari írta: Értem én hogy meg kell tanulni mind kettővel de egyenlőre a Tirpitz a biztos vétel mivel a csomaggal kapok 7500dublont el akarom költeni egy kisebb prémium BBre és ezért kérdezem hogy mit tudtok ajánlani a 3 lehetséges jelentkező közül: Arizóna,Texas,Warspite
Farmolni akarsz ? akkor prémium fiók és esetleg a TirpitzGrobari írta: Sziasztok megszeretném vásárolni a Tirpiz csatahajót egy csomagban amiben kapok mellé 7500Dublont
Ebből a dublonból venni szeretnék egy másik prémium hajót először a Saipanra gondoltam de erős vacilálást követően a USS Arizónát szeretném mellé megvásárolni mi a véleményetek róla?
Ami még szóba jöhet az Arizóna helyett az a Texas attól függ melyik a jobb hajó de várok szivesen tippeket tapasztalatokat hogy mit érdemes megvenni a Tirpiz mellé Kreditvadásznak
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.