Prémium csatahajók

Több
8 éve 2 hónapja - 8 éve 2 hónapja #25401 Írta: Phaser
Phaser válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

Grobari írta: Sziasztok megszeretném vásárolni a Tirpiz csatahajót egy csomagban amiben kapok mellé 7500Dublont
Ebből a dublonból venni szeretnék egy másik prémium hajót először a Saipanra gondoltam de erős vacilálást követően a USS Arizónát szeretném mellé megvásárolni mi a véleményetek róla?

Ami még szóba jöhet az Arizóna helyett az a Texas attól függ melyik a jobb hajó de várok szivesen tippeket tapasztalatokat hogy mit érdemes megvenni a Tirpiz mellé Kreditvadásznak :)

Minden hajó csak annyira jó mint a kapitánya. A Tirpitz és az Arizona is BB ugyan, de azért másképp kell játszani velük. Ha kiismered őket és jól tudsz csatahajózni akkor jó csatáid lesznek velük jó szórakozást biztositanak és sok kreditet hoznak. De ha nem megy akkor prémium hajóval sem fog menni és csak kilapátolsz egy rakás pénzt az ablakon és a kikötőben fognak rozsdásodni. Prémium hajótól senki sem lesz jobb játékos, és nem termelik maguktól a pénzt. Ezekkel is meg kell dolgozni a kreditekért és a sikerért.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 2 hónapja Phaser által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 2 hónapja #25402 Írta: Grobari
Grobari válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
hát igen 7e forint a különbség de ha hozzá veszed hogy +1hajó +1hónap prémium akkor megéri ezét kérdem hogy mit vegyek abból a dublonból Arizónát,Texast vagy esetleg Warspite-ot

Több
8 éve 2 hónapja #25403 Írta: Grobari
Grobari válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Értem én hogy meg kell tanulni mind kettővel de egyenlőre a Tirpitz a biztos vétel mivel a csomaggal kapok 7500dublont el akarom költeni egy kisebb prémium BBre és ezért kérdezem hogy mit tudtok ajánlani a 3 lehetséges jelentkező közül: Arizóna,Texas,Warspite

Több
8 éve 2 hónapja - 8 éve 2 hónapja #25404 Írta: Phaser
Phaser válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Texasról nem tudok mit mondani, de az Arizona és a Warspite is nagyon jó hajók. Szerintem WoWs wikin nézd meg a statjaikat (vagy YT-on videokat) és amelyik jobban tetszik. Ha nekem kellene választanom akkor egy hangyaf@sznyival nálam az Arizona lenne a befutó. Nekem az jobban kézreáll. Amúgy mindkettővel viszonylag könnyen lehet sok kreditet szerezni.
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 2 hónapja Phaser által.

• tmage
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 2 hónapja #25405 Írta: tmage
tmage válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

Grobari írta: Értem én hogy meg kell tanulni mind kettővel de egyenlőre a Tirpitz a biztos vétel mivel a csomaggal kapok 7500dublont el akarom költeni egy kisebb prémium BBre és ezért kérdezem hogy mit tudtok ajánlani a 3 lehetséges jelentkező közül: Arizóna,Texas,Warspite

Elvileg, ha meghíváson keresztül hozod létre a WOWS account-ot, akkor az első játék után, amit T6-os hajóval mész automatikusan kapsz ajándékba egy Texas-t, szóval én arra nem költenék pénzt.

Ilyen accountot létre tudsz hozni pl. ezzel a hivatkozással:

MEGHÍVÁS

Amúgy itt van a pontos leírása, hogy te mit kapsz:

LEÍRÁS

Szerintem úgy jársz a legjobban, ha így hozol létre felhasználót, ahhoz megveszed a Tirpitz-et (tényleg jó hajó) eléred a Tier 6-ot ezzel megkapod a Texas-t, a dublonokat meg arra költöd amire akarod (de a Texas-ra már nem kell)

Több
8 éve 2 hónapja #25407 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

Grobari írta: Sziasztok megszeretném vásárolni a Tirpiz csatahajót egy csomagban amiben kapok mellé 7500Dublont
Ebből a dublonból venni szeretnék egy másik prémium hajót először a Saipanra gondoltam de erős vacilálást követően a USS Arizónát szeretném mellé megvásárolni mi a véleményetek róla?

Ami még szóba jöhet az Arizóna helyett az a Texas attól függ melyik a jobb hajó de várok szivesen tippeket tapasztalatokat hogy mit érdemes megvenni a Tirpiz mellé Kreditvadásznak :)

Farmolni akarsz ? akkor prémium fiók és esetleg a Tirpitz
Gyűjtő akarsz lenni ? akkor lényegtelen a kérdés
Természetesen szíved joga mire költesz :) erről nem is kell beszélni de :
Prémium fiókkal de prémium hajó nélkül nyugodtan összeszedtem négy 10, két 9, három 8-at ill van még 6-7-8 as hajó is megtartva.

Ennek fényében kérdésedre válaszolva vegyél prémium fiókot a dublonból. ;)
Gyorsabban haladsz és kredit problémád sem lesz.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin

Oldalmegjelenítési idő: 0.251 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.