- Köszönetek: 1602
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
BigaC írta: Mit érdemes modult rárakni? 7% disperson vagy +20% AA?
(most az AA-t raktam rá mert volt 1 a raktárban, de ha mást javasoltok, lecserélem fájdalmas dublonért)
BigaC írta: Tirpitz újra!
worldofwarships.eu/en/news/premshop/premshop-tirpitz/
pkrusi írta:
nagyon kellhet nekik a lóvé, ha berakták megint. lehet megveszem, de még alszom rá párat...
BigaC írta:
pkrusi írta:
nagyon kellhet nekik a lóvé, ha berakták megint. lehet megveszem, de még alszom rá párat...
egyelőre még csak kipróbáltam, de az tetszett.
igazából csak most mertem megvenni, hogy van mögöttem már valamennyi cirkáló és csatahajó tapasztalat.mert ez igazából egy überbrutál csatacirkáló, nekem egyesíti azt, amit a két típusban szeretek.
ezenkívül ellenfélként elég sokat láttam, égettem őket, párat már el is süllyesztettem, nagyjából tudom a gyengéit is. rá is raktam a -7% tüz skillt, és az elsődleges célpontjaim a bosszantó cirkálók. utána jöhetnek a csatahajók
az is jó benne, hogy kellemes meglepetést tudsz okozni a csapatban, hiszen a legtöbben azt mondják a csata elején Tirpitz-et látva: "na most ez vajon gazdag noob vagy tud is vele játszani?"
az első játékban amit csináltam vele, az bevált, meglátjuk később. nem kalandoztam el vele egyedül, mint sokan teszik, maradtam a csapattal, aztán mindig oda mentem, ahol baj volt, így is sikerült 86K sebzést/2 killt kiosztani. mostanában normál csatahajóval (pl. Colo-val) ritkán volt nagy találatom, Tirpitz-el meg rögtön sikerült citadellázni és heavy damage kárt is viszonylag sokat okozott.
mondjuk az ellenséges Coloradoval szerencsém volt, mert 9km-re jött és az oldalát mutatta. szuper a viszonylag gyors töltés, így a Colorado gyorsan merült.
a sokat emlegetett torpedókat nem tudtam kipróbálni, talán olyan is lesz hamarosan
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.