Prémium csatahajók

Több
8 éve 7 hónapja #19294 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Mit érdemes modult rárakni? 7% disperson vagy +20% AA?
(most az AA-t raktam rá mert volt 1 a raktárban, de ha mást javasoltok, lecserélem fájdalmas dublonért)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja #19303 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

BigaC írta: Mit érdemes modult rárakni? 7% disperson vagy +20% AA?
(most az AA-t raktam rá mert volt 1 a raktárban, de ha mást javasoltok, lecserélem fájdalmas dublonért)

nézd, kicsi a légvédelem rajt, emiatt kedvelt célpont, én ezt tenném rá, de cv fan vagyok :)

ugyanakkor 20km-re a szórása is elég gáz, szal amannak is van létjogosultsága :)

menjél vele néhányat igy, aztán ha feltunoen keves a cv, akkor lecserelheted... de tier8-n még szokott lenni...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: BigaC

Több
8 éve 7 hónapja #19307 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
A végén van a felszerelés és a skill magyarázat

A következő felhasználók mondtak köszönetet: BigaC, pkrusi

Több
8 éve 7 hónapja #19308 Írta: pkrusi
pkrusi válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

BigaC írta: Tirpitz újra!
worldofwarships.eu/en/news/premshop/premshop-tirpitz/

nagyon kellhet nekik a lóvé, ha berakták megint. lehet megveszem, de még alszom rá párat...

Több
8 éve 7 hónapja #19311 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

pkrusi írta:

nagyon kellhet nekik a lóvé, ha berakták megint. lehet megveszem, de még alszom rá párat...

egyelőre még csak kipróbáltam, de az tetszett.
igazából csak most mertem megvenni, hogy van mögöttem már valamennyi cirkáló és csatahajó tapasztalat.mert ez igazából egy überbrutál csatacirkáló, nekem egyesíti azt, amit a két típusban szeretek. :)
ezenkívül ellenfélként elég sokat láttam, égettem őket, párat már el is süllyesztettem, nagyjából tudom a gyengéit is. rá is raktam a -7% tüz skillt, és az elsődleges célpontjaim a bosszantó cirkálók. utána jöhetnek a csatahajók :)
az is jó benne, hogy kellemes meglepetést tudsz okozni a csapatban, hiszen a legtöbben azt mondják a csata elején Tirpitz-et látva: "na most ez vajon gazdag noob vagy tud is vele játszani?" :)

az első játékban amit csináltam vele, az bevált, meglátjuk később. nem kalandoztam el vele egyedül, mint sokan teszik, maradtam a csapattal, aztán mindig oda mentem, ahol baj volt, így is sikerült 86K sebzést/2 killt kiosztani. mostanában normál csatahajóval (pl. Colo-val) ritkán volt nagy találatom, Tirpitz-el meg rögtön sikerült citadellázni és heavy damage kárt is viszonylag sokat okozott.
mondjuk az ellenséges Coloradoval szerencsém volt, mert 9km-re jött és az oldalát mutatta. szuper a viszonylag gyors töltés, így a Colorado gyorsan merült.
a sokat emlegetett torpedókat nem tudtam kipróbálni, talán olyan is lesz hamarosan :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: pkrusi

Több
8 éve 7 hónapja #19312 Írta: pkrusi
pkrusi válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

BigaC írta:

pkrusi írta:

egyelőre még csak kipróbáltam, de az tetszett.
igazából csak most mertem megvenni, hogy van mögöttem már valamennyi cirkáló és csatahajó tapasztalat.mert ez igazából egy überbrutál csatacirkáló, nekem egyesíti azt, amit a két típusban szeretek. :)
ezenkívül ellenfélként elég sokat láttam, égettem őket, párat már el is süllyesztettem, nagyjából tudom a gyengéit is. rá is raktam a -7% tüz skillt, és az elsődleges célpontjaim a bosszantó cirkálók. utána jöhetnek a csatahajók :)
az is jó benne, hogy kellemes meglepetést tudsz okozni a csapatban, hiszen a legtöbben azt mondják a csata elején Tirpitz-et látva: "na most ez vajon gazdag noob vagy tud is vele játszani?" :)

az első játékban amit csináltam vele, az bevált, meglátjuk később. nem kalandoztam el vele egyedül, mint sokan teszik, maradtam a csapattal, aztán mindig oda mentem, ahol baj volt, így is sikerült 86K sebzést/2 killt kiosztani. mostanában normál csatahajóval (pl. Colo-val) ritkán volt nagy találatom, Tirpitz-el meg rögtön sikerült citadellázni és heavy damage kárt is viszonylag sokat okozott.
mondjuk az ellenséges Coloradoval szerencsém volt, mert 9km-re jött és az oldalát mutatta. szuper a viszonylag gyors töltés, így a Colorado gyorsan merült.
a sokat emlegetett torpedókat nem tudtam kipróbálni, talán olyan is lesz hamarosan :)

mondjuk azokat sosem értettem, akik egyedül mennek rambózni...

arp küldit csinálod még? lehet mégis este megveszem, s akkor 3 hajóval talán két hét alatt összejön a 4.8 milla sebzés...

Atagot pl imádom, de olyan gyatrán sebez néha, hogy csak pislogok:o

Oldalmegjelenítési idő: 0.249 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.