- Köszönetek: 1328
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
leopardusz írta: hány modulhelye van?
James Onedin írta:
Kit akarsz elkapni???SgtBala írta:
Szete58 írta: A következő akciót május 9-ére, a győzelem napjára saccolom... aki most lemarad, kezdjen gyűjteni a Tirpitzre... távol álljon tőlem, hogy egy ingyenes játékban buzdítsak bárkit is pénzszórásra, de a Tirpitz minden bruttó-regiszter tonnája sokszorosan megéri az árát... birodalmi márkában, euróban, sőt még forintban is!
Úgy lesz öreg mesterem Májusban behúzom a Szépasszonyt Aztán remélem elkapom az égető puszták réme Onedint
Csak vicc volt,nem tudtam kihagyni.Egyébként nekem is van Tirpitz,bátran ki merem jelenteni hogy szerintem a legjobb prém hajó.Remélem hogy nem fogják nerfelni....SgtBala írta:
James Onedin írta:
Kit akarsz elkapni???SgtBala írta:
Szete58 írta: A következő akciót május 9-ére, a győzelem napjára saccolom... aki most lemarad, kezdjen gyűjteni a Tirpitzre... távol álljon tőlem, hogy egy ingyenes játékban buzdítsak bárkit is pénzszórásra, de a Tirpitz minden bruttó-regiszter tonnája sokszorosan megéri az árát... birodalmi márkában, euróban, sőt még forintban is!
Úgy lesz öreg mesterem Májusban behúzom a Szépasszonyt Aztán remélem elkapom az égető puszták réme Onedint
Nos, Önt kapitány úr amennyiben jó piromán módjára gyújtogatná majd a szép hajómat. Már amikor megveszem és ha összehoz a random (kicsit sok a ha tudom ) . Természetesen ha valami csoda folytán egy oldalon lennénk akkor az ajánlat nem érvényes
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.